İnternet hızını yavaşlatan virüs acil yardım!

17 Nis 2015
154
0
Mega city
Benim bilgisayarımı kaynağını bilmediğim ilginç bir virüs bulaştı. İlk olarak iki notebook vardı. Ben bu notebooklara photoshop kurdum crackli bilindik bir crackli program sitesi. Sonra işte her şey ondan sonra oldu. Normalde internet hızı 500kb saniyeydi bunları kurduktan sonra 450 ye düştü bende şüphelendim başlangıç uygulamalarından adobenin service ve diğer uygulamalarını durdurdum. İNternetin pingi 500 lere yükseldi hız 40 a düştü. Sonraysa ayarlardan vifi yi kapatdım internet hızı telefonda normale döndü. Adobenin tüm yazılımlarnı kaldırdım her şey normal oldu ama sonra bilgisayarı kapatıp açınca internet hızı 10 a düştü ve 500-600 ping var nereye ne upload ediyrsa virüs interneti kapatınca vifiyi normal oluyor bilgisayar ayarlarından. Sinirden bir bilgisayara linux ubuntu kurdum şu an onunlar yazıyorum. Ben bu virüsü nasıl kaldırırım piyasada antivirüs trojan programı kalmadı hepsini denedim olmuyor.
 

Shadow QQ

Katılımcı Üye
11 Ağu 2015
788
1
Canım kardeşim hayırlı akşamlar internetini etkiliyorsa arkadaşların dediği gibi tarayıcıdır combofix çözümü olabilir. TARAYICI komple sil tekrar kur Advance system care öneriyorum. Hani aklımıza worm virüsü geliyor eğer çözüm çare bulamazsan bilgisayarı bi geri yükleme yap bir tarihe birşey kaybetmezsin. Kendin çözemiyosan son çare Formata gideceği için en azından geri yükleme veya recovery dene. Tabi senin istediğin cevaplar kesin çözümler tarayıcı sil combofix tarat , advance system care pro indir THT ' de var zaten keyler . Öyle birdaha dene eğer çözemezseniz ÖM atınız.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.