İnternet Hızlandırma Programı

BeRz4h

Kıdemli Üye
23 Eyl 2012
2,433
2
Elazığ
Throttle

Throttle, modem ayarlarınızı yapılandırarak interneti daha verimli kullanmanızı sağlayan bir internet hızlandırma programıdır.Throttle, donanım üzerinde hiçbir değişiklik yapmadan modem ayarları üzerinde oynama yaparak internet hızınıı yaklaşık %200 oranında artıran etkili bir internet hızlandırma programıdır. Basit arayüz tasarımı sayesinde herkes rahatlıkla kullanabilir.

İnternet hızına etki etmeyen diğer programlarının yanı sıra Throttle'ın İnternet hızınızda bir katkı sağlayacağına inanabilirsiniz. Throttle, DSL, U-Verse, Fios ve dial-up bağlantıları için interneti hızlandırma fırsatı sunmaktadır.

Throttle programının 6.10.22.2012 numaralı son sürümünde hatalar düzeltilmiştir.


Download: Throttle indir - İnternet Hızlandırma Programı
 

mikimouse

Üye
19 Eki 2009
230
0
k.maras
arkadaslar bi musluktan akan suyu bardagı genişletmekle hızlandıramazsınız bu yalanlara aldanmayın bilgisayara her sey yüklerseniz hem bilgisayar hem internet yavaslar...!
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.