İnternet Kafede Sınırsız Oturma //AkınSoft %100

SonHan1

Üye
31 Ağu 2014
122
0
Masayı kapatırsıktan sonra pc kapanmıyor mu ?
Buarad helal olsun kendi buluşun sonucta :)
 

Memotaz

Uzman üye
11 Şub 2015
1,526
0
39°47'20.58"
Bugün Oynadım :D Adam Saati 1.50 yapmış Bi Güzel Oturdum Çıkarken Şüphelendi Dedi Para Nerde Dedi Masa Açış Ücreti 1 TL Yazıyodu 1 tl verdim ( sonuçta 3-4 saat beleş :D )
 

oguzhan280

Üye
3 May 2012
228
0
Hocam bu teknik işe yara ama ben daha sağlam bir teknik söyleyeyim. Cheat engine! heralde bilmeyen yoktur süreli açtırın ve uzatın :) Kesinlikle denendi ve kafeciden dayağı yendi. Neyse ki tanıdıktı

ayrıca bu teknikle yaparsanız ana bilgisayarda sizin oturduğunuz bilgisayar ile bağlantı olmadığını gösterir. Yani sarı olur pcnin rengi. Anlamama ihtimali çok düşük
 

EmirBeyy

Katılımcı Üye
25 Tem 2013
336
0
iyi bir paylaşım fakat sınırsız açıyoruz ve program para sayıyor kafeden çıkmaya çalışırkende adam demicekmi hangi masadaydın diye ?
 

2nokta

Yaşayan Forum Efsanesi
28 Şub 2013
16,689
16
Programdan çıkıs yapınca görünür :)
An itibariyle bir ekran görüntüsü atayım :)
başka yolları da programı kapatmanın ama filitre de açık görünüyor masa o zaman ayrıca program cıkıs yapıncada haberim olur :)
kendim internet kafede çalısıyorum :D soruları olanlar varsa alayım :D
vL2XZ6.png
[/url][/IMG]
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.