internet var ama girmiyor yardım ltfen

Freelancer

Katılımcı Üye
17 Ocak 2012
673
0
Hesap Makinesi
Format biraz keskin bi çözüm olmuş gibi, büyük ihtimalle yüklediğiniz program internet konfigürasyonlarınızla oynamış. Teker teker uğraşıp düzeltmek istemiyorsanız, internette bu işi sizin yerinize yapabilecek programlar -belki, emin değilim- bulabilirsiniz.
 

GSNiyazigs

Katılımcı Üye
16 Ara 2012
876
0
31
Türkiye-İstanbul
şöyle bişey yapmış oabilir sorunu pek bilmiyorum am a bi dene win7 için sağ altda modem simgesine sağ tıkla ağ ve paylaşım emrkezini aç solda bağdaştırıcı ayarları değiştir yerel ağ bağlantısına sağ tıkla etkinleştir vardır o na tıklanmyıosa devre dışı bırak tekrar etkinleştir belki çözüle bilir sorun bid en e bişey kaybetmezsin
 

k64

Katılımcı Üye
28 Nis 2012
923
0
glasgow
bir de sunu dene

ie yi ac internet ayarlarina gir
ustte en sagda advence yazar [restore advanced settings ] ayrica orada reset leme olayi vardir ve bir dene umarim olur

bir diger yol
start>netwrok and intenet> internet options>advance

kolay gelsin
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.