İnternetin en güvenilir para kazandıran sitesi (ödeme kanıtlarıyla beraber)

CERHAN

Katılımcı Üye
5 Ağu 2007
334
10
Merhaba arkadaşlar

İnternetten para kazanmak! Bu yazıyla eminim yüzlerce kez karşılaşmışsınızdır.
Benim burada bahsedeceğim yöntem sizi zengin etmeyecek ama günde 2-3 dakikanızı ayırarak ayda 10-15 dolar kazanıp bu parayı oyun sitelerinde, rapidshare vs. gibi yerlerde kullanabilirsiniz. Merak edenler için söyleyeyim, ayda 400-500 dolara kadar kazanma imkanı da var ancak bu biraz daha fazla çaba ve cepten para yatırmayı gerektiriyor.
Sitemizin adı Neobux. Sitede günde ücretsiz üyeler için günde 4 tane reklam çıkıyor ve bu reklamları izlemeniz toplamda 2 dk sürüyor. Reklam başı 1 cent yani günde 4 cent ayda 1,2 dolar kazandırıyor. Buradaki esas kazanma yöntemi şöyle, eğer 20 tane arkadaşınızı bu sisteme kayıt ettirebilirseniz size getirisi 12 dolar olacaktır. Daha fazla arkadaş bulabilirseniz kazancınız da o derece yüksek olacaktır.

Neobux sitesinde de kazanç elde etmek o kadar kolay değil açıkçası. Kendi arkadaşlarınızı alt üyeniz olarak kaydetmeniz için en az bir ay bekleme şartı koşuyor site. Kendi arkadaşlarınız haricinde site size üye kiralama imkanı da sunuyor ama bu işlere çok fazla meraklı değilseniz pek para yatırmayın derim. Hepiniz mutlaka bux.to ismini duymuşsunuzdur. Bu tür sitelerin en eskilerinden ve en meşhurlarındandır. Onun yanında bir de AWSurveys sitesi vardır. Bir şekilde bu iki site isimlerini oldukça iyi duyurmuşlardır ama bux.to dan para alabilmek için bir sene beklemeniz gerekmektedir. AWSurveys’den ise para alabilen daha olmamıştır. Neobux’da ödemenizi istedikten sonra paypal hesabınıza geçmesi sadece 1-2 sn sürmektedir.

Neobux’ın en önemli özelliği güvenilir olması ve anında ödeme yapmasıdır. Güvenilir olmasına kanıt olarak 3,5 milyon üyeye sahip olması şu ana kadar 6,5 milyon dolar ödemiş olması ve en üst düzey üyelik için insanların gözünü kırpmadan 890 dolar ödemesini gösterebilirim. Sitenin forumunda Türkçe de dahil olmak üzere birçok dilde alt forumlar mevcut. Yine tekrarlayayım eğer paralı üyelik alt üye kiralama gibi işlere meraklıysanız kesinlikle iyi bilgi sahibi olmadan forumdaki arkadaşlardan destek almadan bu işlere girişmeyin, çünkü Neobux oldukça kapsamlı ve paralı üyelerine bir çok alternatif sunan bir site. Bu alternatifleri nasıl kullanacağınızı bilemezseniz boşa kürek çekmiş olursunuz
????: Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu /internet-teknolojileri/437013-neobux-internetin-en-guvenilir-para-kazandiran-sitesi-odeme-kanitlariyla-beraber.html

Kayıt olmak için aşağıdaki linke veya bannerlara tıklayabilirsiniz.



karşınıza aşağıdaki ekran gelecek
anaekran.jpg


daha sonra
onaylama.jpg

böylece kaydınızı tamamlamış olacaksınız.



Bundan sonra

Sol üstte View Advertisement yazan linke tıklayarak reklamların olduğu sayfaya gidebilirsniz.
Her reklama tıkladığınızda çıkan kırmızı noktaya tıklayarak reklamı başlatmış olursunuz yaklaşık 30 sn sonra reklamı izlediğinize dair onay yazısı çıkacaktır.
Bir reklam bitmeden ikinciyi başlatma şansınız yok.
Kullanıcı adınıza tıkladığınızda çıkan sayfada sol menüde banners yazan yere girin orada arkadaşlarınızı üyelik için davet edebileceğiniz adınıza düzenlenmiş linkleri bulabilirsiniz.
Son söz, Neobux son derece profesyonel olarak hazırlanmış bir site olduğundan kesinlikle birden fazla hesap otomatik tıklayan botlar kullanmaya kalkmayın. Farketmediler diye sevinmeniz ödeme istediğiniz zaman son bulabilir.
hepinize iyi şanslar
merak edenler için ödeme kanıtı tabi ki siz bu kadar kazanırsınız demedim ilk yazıda. ödeme kanıtını koyuyorum buraya inanmanız için
np2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

300deme.jpg

 

korkusuz216

Yeni üye
25 Haz 2010
11
0
arkdaşlar ben şize açıklıyım konuyu açan kendine pazra kazandırmak için açtı o nebouxl linkine tıkladıgında web sitesinin adresine bakın orda ad yazıcak buda her üye olandan para alıcak demektir siz o adı silip üye olun registerde kimden ögrendiysen onu yaazıcaksın yazmasanda olur yoksa yine ona para gide
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.