İnternetten alışveriş

  • Konbuyu başlatan yasarszobo
  • Başlangıç tarihi
Y

yasarszobo

Ziyaretçi
Arkadaslar simdi bir internetten sitesinden alisveris yapsak siparis versek siparis verdigimiz site bizim karta kayıtlı telefon numaramızı isterse görebilir mi?

Teşekkürler.
 

Zerkalov23

Üye
21 Eki 2020
52
18
Banka dışında karta kayıtlı numarayı kimse görmez ve isteyemez. Üye olduğun site iletişim bilgilerinde her şeyi görebilir. Hem yasadışı bir iş yapmıyorsan neyini dert ediyorsun. Görse ne olur görmese ne olur.
 

'Seth

Uzman üye
22 Haz 2019
1,457
7
786
root
Şöyle yemeksepeti üzerinden örnek vereyim eğer numaran kayıtlı değilse yemeksepetine göremez yani kısacası kartın herhangi bir bilgisine erişemezler ama uygulamada numaran kayıtlıysa görebilir, çoğu uygulama numarasız üyelik bulundurmuyor
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.