İnternetten para kazanma yolu önerisi

JustPerson

Üye
14 Mar 2017
67
0
Merhabalar ben üniversite sınavına girdim ve kendimi boşlukta hissediyorum şu an. Tüm gün yapacak iş arayıp diziye falan sarıyorum. Düşündüm de bilgisayarda vakit geçirerek para kazansam iyi olur. Başta site yazcaktım da aklıma yaratıcı fikir gelmedi. gerekirse pc başında saatler geçiririm ama iyi para kazanabileceğim bir yol var mı internet üzerinden ?
 

Patrick Jane

Uzman üye
1 May 2019
1,499
3
Cehennem
İnternetten para kazanma kolay birşey değil.
Saatlerce düşünmen lazım.
İlk soru : Ben nasıl kitle oluşturabilirim?
İkinci soru:insanlar en çok neyi merak eder ?
üçüncü soru:insanların en çok ihtiyacı olan şey ne?


Bunları düşündünmü kendin bulursun zaten.
 

Kloys

Üye
2 Nis 2020
124
0
Merhaba,
1-Instagramda iyi olduğun bir konu üzerine sayfa açıp geliştikçe reklam verip para kazanabilirsin.
2-Freelancer sitelerinden kazanabilirsin.
3-İnstagram alım satımında çok fazla para dönüyor yabancı hesap çalarak satabilirsin.
İyi Forumlar
 

Rick Grimes

Kadim Üye
4 Şub 2015
5,959
19
TURAN
Bence sınava da girmişsin büyük ihtimalle de üniversite kazanırsın bu ayları dizi film veya gezerek geçir, üniversitede farklı bir ile gideceğin için yaşadığın yeri özleyeceksin. :)

Soruya gelirsek para kazanmak kolay değil ciddi uğraş gerekiyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.