İnternetten Para Kazanmak

x3e

Üye
29 Ocak 2016
151
0
Almanya
Merhaba arkadaşlar, internetten para yatırmadan veya az bir miktar para yatırarak para kazanabileceğimiz çok uğraşlı olmayan bir yöntem var mıdır ?
 

R34L H4CK3R

Katılımcı Üye
30 Tem 2017
472
0
Merhaba arkadaşlar, internetten para yatırmadan veya az bir miktar para yatırarak para kazanabileceğimiz çok uğraşlı olmayan bir yöntem var mıdır ?

Tabi ki var kardeşim ben araştırırken en güzel ve detaylı anlatımı bu blog'da bulmuştum buyur; Link virüssüz sadece kısaltma amaçlıdır. (Link uzundu çünkü)
Şu an kısaltma yaptığım işlemi de kullanarak para kazanabilirsin. Ama detay için dediğim siteye bak. bol kazançlar...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

x3e

Üye
29 Ocak 2016
151
0
Almanya


Tıklanmıyor :/

Şu Konuya Bakabilirsin [URL="http://www.turkhackteam.org/internetten-kazanc/1555810-1-haftada-10-tl-kazana-bilirsiniz-odeme-kaniti-mevcut.html"]http://www.turkhackteam.org/internetten-kazanc/1555810-1-haftada-10-tl-kazana-bilirsiniz-odeme-kaniti-mevcut.html

Bakalım hocam.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

sivanci40

Uzman üye
12 Ağu 2015
1,127
1
TURKEY
Sana tavsiyem internet üzeri değilde küçük bir bakkal bile olsa gir işe bir miktar ihtiyaca bir miktarını biriktir. İNİNAL KART al migros da 30 TL ama 5TL YE n11 den sipariş edebilirsin içine en az 10 tl at ürünleri al burda komşulara bir miktar yüksek paraya sat ihtiyaçlarına göre ayır parayı diğeri ile alınacakları al büyük kar ederisn bizim arkadaşımız okul zamanı tüm parasını kendisi karşıladı her ihtiyacını aldı o sayede :)

Bende yaptım kazandım sanada tavsiye ederim. Ama uğraş ve iyi konuşma gerektirir. Samimilik te en önemli şeylerdendir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.