İnternetten Yada Kolay Para Kazanma

Smoqed

Üye
13 Ocak 2019
179
1
-
Merhaba arkadaşlar öncelikle konu açma nedenim taşınıcaz öğrenciyim anneme babama yardım etmek için para kazanmak istiyorum dışarda çalışamam bende bu gibi yerlere yönelmek istedimm intenette nasıl nerden para kazanabilirim?
 
20 Ocak 2019
185
1
32
web scriptleri hazırlayarak para kazanabilirsin
veya hack bilgin varsa hacker101 sitesine gir bu site hackerlerle firmaları birleştiriyor hackerler firmada penetrasyon testi yapıyor ve hem sistemler hemde hackerler kazanıyor.
 
Son düzenleme:

TLqhn38

Yeni üye
1 Ocak 2019
37
0
Merhaba arkadaşlar öncelikle konu açma nedenim taşınıcaz öğrenciyim anneme babama yardım etmek için para kazanmak istiyorum dışarda çalışamam bende bu gibi yerlere yönelmek istedimm intenette nasıl nerden para kazanabilirim?

Kolay yoldan para kazanılmaz oturarak para kazanılmaz eğer para kazanmak istiyorsan çalışacaksın bunlar AMERİKAN RÜYASI
 

MusaPKL

Üye
14 May 2016
109
0
Merhaba,
Sitenin şuan 457 bin üzerinde üyesi bulunmakta. Şimdi gelelim sitenin mantığına.Sitede bize verilen bir miktarda puan var ve bu puan ile koyunu yemliyorsunuz ve süt miktarına göre size puan vermektedir.

jg6vVW.png



Kayıt Olma Linki : Tıkla


Ödeme Kanıtları : https://www.farminla.com/yapilan-odemeler
 

Combaqa

Uzman üye
14 Ocak 2018
1,311
5
Ütopya
Son düzenleme:

MrZsasZ

Katılımcı Üye
17 May 2018
269
0
İstanbul
Dostum derdini anlıyorum ama kimse hiç birşey bilmeden öyle para kazanamaz illa kazanmak istiyorsan seni öne çıkaracak birşeylerin olması lazım. Eğer oturularak para kazanılsaydı baban-annen de yapardı bence kendine iyi bir iş bul. İlla ki internetten diyorsan yazkazan diye bir site vardı ona bir göz at.
 

ekipkaya

Üye
13 Ocak 2019
106
8
Gizli.
internetten para kazanmak istiyorsan parayı çekmek için papara kartını tercih ederim.

para kazanmak için link.tl gibi sitelerde pnd.tl örnek gibi sitelerde link olusturup tıklarsanız siz değil baskaları size kazanç getirecektir
 

STR-Key

Kıdemli Üye
5 Ocak 2012
3,246
48
Merhaba,
Şöyle mantıklı düşünürsek kolay para kazanma diye birşey yok öyle birşey olsa herkes basit işe yoğunlaşır internette uzmanlık alanın olmayıp öyle büyük meblalar kazana biteceğini düşüyorsan yanılıyorsun bilgi birikimi şart beni yanlış anlama sakın düşüncelerimi aktardım
 

Galler

Yeni üye
1 Şub 2019
32
1
Real'dan kazanmak istiyorsanız :

Televizyon programına seyirci olarak katılabilirsiniz (günlük 50 tl garanti )

İnternetten kazanmak istiyorsanız :

Benim tavsiyem bir blog kurup yazılarınızı paylaşmanız. Adsense onayına kadar Adnow'dan reklam alıp ordan para kazanabilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.