Ip adresi nasıl değişir?

Dexter1999

Üye
3 Tem 2016
193
0
Merhaba Ben ip adresimi değiştirmek istiyorum bundan önce IP adresimi değiştirmek için vpn kullanıyordum
kayıt olduğum siteye bir ip den bir kere kayıt olmamıza izin veriyor ip'ler aynı olursa bir süre sonra banlıyor
ben uzun süre vpn kullandım ama bir zaman sonra vpnlerin çoğu kullanıcıya aynı ip adresi verdiğini öğrendim.(Ayni maksatla başka bir kullaniciyla ayni vpn i ikimiz kullanirsak işimiz riske giriyor)
cihazı uçak moduna atıp çıkarınca IP adresi değiştiği söyleniliyor Ama sanırım Hedef site son 1 rakamı falan umursamıyor yani algılayabiliyor ip uçak moduyla değişirse.
Şimdi ben sadece kendime özel bir ip nasıl edinebilirim ve ya special ip veren bir vpn vs varmi?

Teşekkurler şimdiden
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

xKURSADx

Yeni üye
12 Mar 2021
23
0
Cevap: Ip Değiştirme(Special)

Whonix araştır kullan tor ağı üzerinden yönlendiriliyorsun. ISP'lerden saklanıyorsun. A noktasından girip B noktasından çıkıyorsun internete ama ISP'ler A noktasını göremiyor " B noktasını görebiliyor sadece "
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.