Ip adresimi kalıcı olarak değiştirmemi sağlayan bir araç var mı?

2 Şub 2023
8
0
Merhaba,

Ip adresimi tamamen değiştirmemde yardimci olacak bir araç var mı? Sürekli o ip adresi olacak sadece kendi ipmi kullanmayacagim. Vpn gibi ama kalici ip olacak degismeyecrek.
 

Phobos'

Uzman üye
22 Nis 2022
1,744
23
1,365
hocam bu dediğinizi yaptigimda ana ip değismiyor
Sadece bu yöntemler var. Şu linkten de inceleyebilirsiniz ama başka yöntem yok.


Not: Resmı̂ veya THT sitesi olmadığı için açık link şeklinde paylaşılmıştır.
 

mfk06

Katılımcı Üye
31 Tem 2016
903
6
The World
Tam kendini ifade edemediğini düşünüyorum fakat şöyle bir şey anladım ;

Ben bir haltlar yiyeceğim ( Yasal , yasal olmayan , etik olmayan ws ) kendi İP adresimden yaparsam bana zarar verir.

Daha basit halde anlatır isem ; Sen kendi evinden benim masaüstü bilgisayarımı kullanmak ve yönetmek istiyorsun ama ucu bana dokunmasın diyorsun.

VDS ve VPS terimlerini araştırmanı öneririm.

Merak uğruna başına iş almaman dileğiyle..
İyi forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.