IP adresinden cihaza erişilir mi ?

Ego1st

Uzman üye
15 Mar 2018
1,109
25
merhaba ip adresinden sistemlere sizamazsiniz. eger bu konulara ilginiz varsa tht underground kategorisine bakabilir veya internette gaining access on systems seklinde aratip arastirma yapabilirsiniz
 

CH

Asistan Moderatör
28 Ocak 2019
1,529
707
Kaer Morhen
Merhaba ,
IP adresi ile cihaz erişimini sağlayamazsanız. Erişim için cihazı yönetebilecek veya cihaz verilerini/dosyalarını sizlere iletecek olan virüsleri araştırmanız gerekmektedir. Aklınıza takılan başka soru var ise sorabilirsiniz. Yoksa eğer çözüldü işaretleyiniz.
 

tamam ağa

Uzman üye
7 Haz 2023
1,534
877
Herkes hayır demiş ama şunu belirtmek istiyorum bazı istisnalarda girebilirsin.

sanırım arkadaşlar bunu yazarken sadece 'Ev' kullanıcılarını baz almışlar aslında ip adresi bir sunucu adresi ise ve portlarını programlar dinliyorsa sızabilirsin ama öncelikle o programların zafiyetli olması gerekmektektedir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.