IP üzerinden konum bulma/THE Narkoz/forumda ilk /ilk bölüm

The Narkoz

Kıdemli Üye
19 Ağu 2017
2,783
1
Azerbaycan
IP üzerinden konum bulma/THE Narkoz/Linux Kulübü

Merhaba arkadaşlar programın inmi gloom bu programın bir cok özelliyi var en büyük özelliyi ip üzerinden konum bulma her şeyi videoda anlatıım bu programı 2 bölüm olcak

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=m7PNr3KJm-E&feature=youtu.be[/ame]


yardımcı olduysam teşekgür atmayı unutmayın
 
Son düzenleme:

Ayhan1201

Üye
15 Mar 2017
86
0
kotu anlasilsin istemiyorum ama neden herkese olumsuz yorum yapiyorsun eline saglik bilemi soyleyemessin?
 

ducihan

Üye
31 Tem 2017
112
0
Turkey
bu uygulamayı yüklemeye gerek yok hocam kali linuxda buna benzer bi kod var o kodlada aynı işlemi yapabiliyorsunuz buyrun kod :

curl ipinfo.io/buraya hedefin ip adresini yazıyorsunuz aynı bilgileri çıkartıyor zaten.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.