iPhone 5 telefon çok çabuk ısınıyor

DDATA

Uzman üye
1 Ocak 2016
1,460
1
Bilinmiyor
Telefonla 10 dakika oynayin telefon ateş alıyor adeta aşırı ısınıyor. Yardım edin lütfen taktik verin

Merhaba ısınma sorunu bende de var bunu fazla takmamaya dikkat et telefonunu ayda 1 kere resetlemende fayda var.. Bir de telefonun hafızası doldu dolacak kadar da uygulama indirmez isen hem ısınmaz hemde sarjın fazla gider. Bende iPhone 5 kullanıcısıyım..
 

stokw

Özel Üye
27 Nis 2014
4,596
69
Telefonla 10 dakika oynayin telefon ateş alıyor adeta aşırı ısınıyor. Yardım edin lütfen taktik verin

Sürekli kullandığın uygulamaları kapatmamayı dene. Misal facebook sürekli giriyorsun ya çıkıp çıkıp girdiğinde tekrar bi güç harcıyor daha da ısınıyor. Birde animasyonları kapat erişebirlikten. Ayrıca siyah yoğunluğu olan wallpaper koy. bak bakalım faydası olacaktır eminim.
 

koi0s

Uzman üye
7 Haz 2016
1,381
0
Deep Web
Merhaba ısınma sorunu bende de var bunu fazla takmamaya dikkat et telefonunu ayda 1 kere resetlemende fayda var.. Bir de telefonun hafızası doldu dolacak kadar da uygulama indirmez isen hem ısınmaz hemde sarjın fazla gider. Bende iPhone 5 kullanıcısıyım..

qBpoXQ.png


Resetleme derken?
 

pauseit

Üye
29 Eki 2012
188
0
Telefonun fazla ram'ini kullanan sürekli açılıp güncellenip kapatan programları farketmek için telefonda clean master kullandım(android de) elbette bunun muadili veya aynısı ios ta da vardır. Bir indirip ram'i yoran programları devre dışı bırakmayı dener misin.
 

.Game Over

Yeni üye
26 Haz 2016
30
0
Ankara
iPhone cihazlarımız çok kullanıldığı zamanlarda sıcaklık uyarısı verir. Bazı arkadaşlarımız bu uyarıyı ilk defa gördüklerinde korku yaşatılabilirler. Ama korkulacak bir şey yok. Cihazınızın çok kullanıldığında pil ısınmaya başlar ve aşırı ısınma sonucunda cihazınıza zarar gelmemesi için iPhone'unuz kendini otomatik olarak korumaya alarak kapanır. Kapanma işlemi sayesinde iPhone'unuzun içinde donanımsal ürünler zarar görmez yani bu kapanma olayı iPhone cihazları için iyidir. Tekrar soğumaya başladığında iPhone cihazınız normal sıcaklığına döner ve eskisi gibi çalışmaya başlar.

Genellikle iPhone 3Gs , iPhone 4, iPhone 4s'lerde sıklıkla görünür cihazının sürümü yüzünden içinde cipler kendisini zorlar ve aşırı ısınmaya neden olur. iOs sürümü geldikçe cihazınız kendini zorlamaya başlar. Bu yüzdende aşırı ısınma gerçekleşir.

iPhone Neden Isınır ?

Uzun telefon görüşmelerinde
Uzun süreli video izlemesinde cihazın çok ısındığını göreceksiniz.
Uzun süreli oyun oynamalarında.
Ekran parlaklığının ve hücresel verinin acık olduğunda.
iPhone Isınma Sorunu Nasıl Engellenir ?

iPhone cihazınızın ısınma sorununu ortan kaldırmak için yapmanız gerekenler.
iPhone'unuzu fazla zorlayacak uygulamalar yüklememek.
iPhone cihazının ekran parlaklığını en yüksekte kulanmamak.
iPhone'unuz şarj halindeyken oyun veya görüşme yapmaktan kaçının çünkü bu olay cihazınıza zarar verir ve aşırı ısınmaya neden olur.

Bazı duyumlara göre iPhone cihazınız çok ısındığında patlaması gibi duyumlar vardır. Peki bu olayın aslı var mı ?

Apple bu konu hakkında kesin bir açıklama yapmadı fakat haberlerde duyduklarımızla gerçek bir olay olduğu göz önündedir. Çünkü pil ısınması sonucunda batarya patlaması gerçekleşme ihtimali çok yüksektir lütfen dikkatli bir şekilde kullanınız.

iPhone ısınma garanti kapsamına girip girmemesi duruma göre değişmektedir.Onun detaylarını Apple Store Randevu alarak detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. iPhone ısınması normal mi ? Eğer telefonunuz belli bir yaşı geçtiyse normaldir. iPhone aşırı ısınma olması şarjı çabuk bitirmektedir.Belli bir zaman sonrada iPhone batarya ısınması yaşabilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.