işletim sistemi açılış sorunum var acil yardım lutfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ysdysd

Yeni üye
11 Ağu 2011
8
0
istanbul
Merhaba arkadaşlar toshiba satellite c660-1nu psc0qe-04202kte notbook kullanıcısıyım bilgisayarımda hdd aşırı bad sector vardı servise yolladım hdd değişti daha sonra hd tune pro programıyla tarama yaptım heysey normal görünuyo. Fakat ilk acılısta siyah ekranda sol ust kosede imlec yanıp yanıp sonuyo daha sonra soluk bı renkte takılı kalıyo ve işletim sistemine girmiyor bi kaç sefer acıp kapatdıktan sonra yada acılısta sureklı tuslara basarak zorla işletim sistemine girebiliyorum ve bu beni tedirgin ediyo :confused: :confused: acaba benim notbook'umdaki sorun ne olabilir yardımlarınız için şimdiden teşekkur ederim...
 

masterofhacker

Katılımcı Üye
22 Eki 2008
257
0
Cd sürücüsünde bi cd varmı varsa onu çıkart açılışta cd sürücüsüne bakar öyle. Bide Biosa gir bak başlangıc hdd yemi ayarlı başka bişeyemi, başka bişeye ayarlı ise hdd ye ayarla başlangıcı.
 

ysdysd

Yeni üye
11 Ağu 2011
8
0
istanbul
arkadaslar yardımlarınız ıcın teşekkür ederim ama aradığım bu değil yani herşey normal gorunuyo cd de cd yok acılıs hdd ye ayarlı sorunum hala devam ediyor. :::::::confused::::::
 
Son düzenleme:

ysdysd

Yeni üye
11 Ağu 2011
8
0
istanbul
benım aklımdan gecende tam olarak bu aslında yollamak ıstemıyom ama daha 1 aylık makına ıcım yanıyor arkadasım mecburen yollıycam tekrar cok tesekkur ederım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.