Windows iso bulamadim

eskehacettepe

Katılımcı Üye
16 Şub 2019
915
5
selamun aleykum arkadaşlar iso bulamadım lisanlı olmuyor bir turlu yardımcı olabilecek birisi varmı acaba format olmadı sıkıntı basdida yardımcı olabilecek birisi
 
26 Haz 2016
2,822
603
Yasal Sitede şu linke tıklayın >> TIKLA

Windows 10'u bilgisayarınıza yüklemeyi mi istiyorsunuz?
Kullanmaya başlamak için önce Windows 10 yükleme lisansına sahip olmanız gerekir. Daha sonra medya oluşturma aracını indirip çalıştırabilirsiniz. Aracı kullanma hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki yönergelere bakın.

Aracı şimdi indirin kısmına tıklayın aracı indirin ..


ilerleyin.

Ne yapmak istiyorsunuz seçeneğinden
Başka bir bigisayar için USB flash sürücü DVD veya ISO dosyası oluştur seçeneğini seçin

istediğiniz sürümü seçip indirin.
 
26 Haz 2016
2,822
603
windows 7 indirmek istemiştimde arkadaşlar

Maalesef onun için ürün anahtarı gerekiyor gibi. Ama güvenilir site önerisinde bulunan arkadaşların tavsiyelerini dinleyebilirsiniz. Zira buradaki arkadaşların vereceği sitelerden daha güvenlisini de bulamazsınız. Ben de site önerisinde bulunabilirim. fullprogramlarindir isimli site güvenilirdir. Her türlü sorunuzu sorununuzu admin arkadaşlara sorabilir hızlı cevap alırsınız ben şahsen kullanıyorum siteyi.
 

CyberOx

Üye
8 Ara 2018
90
1
cyberox abi ultimate indirmek istemiştimde yöntemleri deniyorum olmuyor yani

Şimdi microsoftun internet sitesinden bildiğim kadarı ile lisans'ın olmadan Windows 7 Sürümüne ait herhangi bir dosyayı indiremiyorsun dilersen tek Kullanımlık windows 7 ultimate key al öyle indir hem elinde microsoft lisansın olur hemde orjinal windows 7 ultimate İSO dosyan olur.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.