ISS Açık BARINDIRAN SİTEYE İNDEX

cyberblood

Üye
1 Ocak 2016
169
0
Web
Merhaba Arkadaşlar ISS Açık Barındıran Siteye İndex Yöntemini Gösterecegim...


Başlat >>> Çalıştır >>>Cmd Giriyoruz

%WINDIR%\EXPLORER.EXE ,::{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}\::{BDEADF00-C265-11d0-BCED-00A0C90AB50F} yazıyoruz.



Web Klasörü isimli Klasor olusuyor ordan >> http://www.örneksite.com yazıp ileri ileri diyorsunuz sonra orda o sitenin klasörü oluştuğunu göreceksiniz o klasörü açıp içine indexinizi atıyorsunuz .

Dipnot : Her Siteye Atamassınız Sitede ISS Açıgı Bulunmalıdır Açıgı Bulmak Gerekli Programı Lazım İse Post Atarak İsteyebilirsiniz Yanıtlarım.
CyberBlood
 
Son düzenleme:

cyberblood

Üye
1 Ocak 2016
169
0
Web
Halen Devam Etmekte Olan Açık :) İndexten Başlamak İsteyenler İçin Güzel Bir Girişim Olur
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.