İşte Dünyanın En Iyi Çözünürlüklü Fotosu

Keylargo`

Kıdemli Üye
12 Tem 2008
4,460
3
None
Amerikalı David Bergman, Barack Obama'nın yeminini devasa bir foto-montaj ile bir araya getirdi. Bergman 220 tekil fotoğraftan 1474 Megapiksel büyüklüğünde bir panorama oluşturdu.

Çekimler için bir Canon G10 fotoğraf makinesini Gigapan-tripod'un üzerine yerleştirdi. Tripod makineyi otomatik olarak döndürüyordu ve böylece seremoninin her ince detayı kayıt altına alınıyordu. Son olarak resimleri uygun yazılım ile tek bir devasa resme dönüştürdü. Bergman'ın MacBook Pro'su bu hesaplama işlemleri için toplamda altı buçuk saate ihtiyaç duydu. Nihai TIF-dosyasının boyutu ise neredeyse 2 GB.

Resmi Google Maps'e benzer bir arayüz üzerinden pürüzsüz bir şekilde izleyebilirsiniz.Orkestranın önündeki nota defterine kadar birçok detayı net


Tıklayınız Resmi Görmek Icin
 

Cebir53

Yeni üye
14 Eyl 2011
47
0
Türk asker,polis ve istihbarat teşkilatının kullanması gereken techizatlardan biri bence süper paylasım tsklr
 

bruce+lee

Uzman üye
10 Mar 2010
1,688
0
Pc zaten arızalıydı ağır bir program açınca kapanıyordu
bu gigapixeli açınca aniden kapandı yeminle :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.