ıste ufo gercegı---metepec varlıgı

UFO YA INANIYORMUSUNUZ???


  • Kullanılan toplam oy
    57

ZZEHIRR

Üye
24 Eki 2007
171
1
Saba Tümer'in CNN TÜRK'te yayınlanan programına katılan Sirius UFO Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan,
Meksika'da bir çiftçi tarafından bulunup öldürülen varlığın DNA'sına ulaşıldığını öne sürdü.​


VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

https://tik.lat/BQDo7


Meksika'da 2007'de bir çiftçi tarafından bulunup öldürülen ve türü belirlenemeyen varlığın DNA bilgisine ulaşılamamıştı.

Kısa boylu olan yaratığın uzaylı olduğu yönündeki iddialara rağmen genel görüş gizemli yaratığın henüz keşfedilmemiş bir hayvan olduğu yönündeydi.

Konuyla ilgili son bilgileri Saba Tümer'le Bu Gece programında açıklayan Sirius UFO Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan, daha önce Meksika ve Kanada üniversitelerinde yapılan testlerin başarısız olduğunu ve varlığın DNA'sına ulaşılamadığını kaydetti.

En son bir İspanyol bilim adamının yaptığı çalışmanın sonuç verdiğini belirten Akdoğan, varlığın DNA'sına ulaşıldığını ve türünün "Homo Sapiens" olduğunun belirlendiğini öne sürdü.

Böyle yaratığın hayvan olduğu yönündeki görüşlerin çürütüldüğünü ifade eden Akdoğan Metepec'te bulunan yaratığın öldürülmesiyle ilgili ilginç detayları da CNN TÜRK'te anlattı...


Çiftçinin tuhaf ölümü

Bütün bunlara adeta tuz biber eken bir başka tuhaf olay da yaratığı bulan çiftçinin açıklanamayan ölüm şekli.

Çiftçi Marao Lopez park halindeki arabasının içinde yanmış halde bulundu. Yapılan testlerin sonucu ise şok edici; bu yangının alevlerinin ısısı normal bir yangının çok çok daha üzerinde, ancak eritme işlerinde kullanılan sıcaklıktaymış. Bölgedeki çiftçilerin ikinci bir yaratık gördüklerini iddia etmesi, Lopez’in diğer yaratıklar (uzaylılar) tarafından intikam amaçlı öldürüldüğü dedikodularının çıkmasına yol açtı.
 

ZZEHIRR

Üye
24 Eki 2007
171
1
Öyle birşey olamaz Saten dinimizdede böyle birşey yok

KUR'AN DA DÜNYA DISI YASAM


Kur'ani Kerim'de UFO'larla temastan söz ediliyor mu? Bu ilahi metinde, günümüzün en ilginç sorunlarindan biri olan UFO ile ilgili mesajlara yer verilmis miydi? Genelde Kur'an etrafinda yapilan çalismalarla buna hemen 'evet' demek mümkün degil... Kur'an'da bizden baska varliklarin mevcudiyeti söz konusudur ama bizim 'uzaylilar' diye tanimladigimiz, ****bolizmalari bizimkine benzer yaratiklarin varligindan açikça söz eden ayetler var midir? "Uzayda canlilar var mi?" diye bir din adamina veya Kur'an yorumcusuna bir soru yöneltseniz alacaginiz cevap hemen 'evet' olacaktir... Çünkü Kur'ani Kerim, insanlardan baska, en az dört türden bahsediyor. Bunlar melek, cin, seytan ve ruhanilerdir. Kur'an'a göre bütün bu türler bizim dünyamizin da içinde yer aldigi evrende yasiyorlar. Ve hatta bizim mekanlanmizi bizimle paylasiyorlar. Ancak, yapilan izahlar Isiginda, bu türlerle bizim ****bolizmamiz arasinda bir benzerlik kurmak mümkün degildir. Bununla birlikte, bu soyut varliklarin hemen hepsinin 'temessül' yani baska bir form içinde görünebilme yetenekleri vardir.



Bizim aradigimiz, ****bolizma bakimindan bize tam olarak benzemese bile bize yakin olan formlardir. Peki kutsal kitabimizda, böyle bir varliktan söz ediliyor mu? Bunun cevabi süphesiz "evettir. Kur'ani Kerim bu türlerin disinda bir de "Dabbe" den söz eder. Dabbe kelimesi, daha çok canli, suurlu ve kendi arzusuyla yer degistirip yürüyebilen ve yeme içmeye ihtiyaç duyan varliklari anlatir. ****bolizma açisindan cinden de melekten de Seylan'dan da farklidir. Nitekim bu kelime daha çok hayvanlar ve insanlar gibi beslenmeye ihtiyaç duyan varliklari kapsamina alir. Dabbe'nin tariflerini de yine Kur'an'da bulabiliyoruz.

Evrende yalniz varolmak için yaratilmadik.

"Semayi yükseltti ve ona ölçü koydu. Sakin bu ölçüleri bozmayin. Siz de bu dengeleri koruyun ve dengeleri zorlamayin. (Ve sonra) yeri 'Enam' için yasanabilir kildi. Onda meyve ve salkimli hurmalar var. Yaprakli taneler ve hos kokulu meyvelar var. Simdi Rabbinizin hangi nimetlerini yalanliyorsunuz? Ve insani fokurdayan balçiktan yaratti" 'Rahman Suresi,714)

"Allah her dabbeyi sudan yaratti. Onlarin bir kismi ayaksizdir karni üzerinde sürünür, bir kismi iki ayaklidir, bir kismi dört ayak üstünde yürür...." (Nur suresi 24/25)" ayetinde zikredildigi gibi bütün yürüyen canli türlerim' içine alir... ikincisi, dabte diye nitelen varliklarin yerde ve gökle bulundugunun belirtilmesidir... Dabbe kelimesinin Kur'ani Kerim'de flc geçtigi yer Bakara Suresi'nin 164. Ayetidir. Bu ayette 'dabbe' kelimesiyle yeryüzündeki kuslar hariç her türlü yürüyen canlilar kastedilmistir...

Ve geldik, 'dabbe' kelimesi konusunda bize en ilginç fikirleri verecek ayete... Nemi Suresi'nin 82. ayetinde insanlarla konusacak dabbeden söz edilir. Ve bu kiyamet öncesinde görülecek bir türdür ki, insanliga akibetini söyleyecek... "Söz sabit olacagi zaman (yani kiyamet öncesinde), onlar için yerden bir canli çikaririz. insanlara, Allah'in ayetlerini ve maksadini anlayamadiklarini söyler"
 
Son düzenleme:

ZZEHIRR

Üye
24 Eki 2007
171
1
Benim verdiğim cevapla senin verdiğin cevap arasında bi ilişki varmı açıklarmısın

Kopyala yaıpştırla olmaz bu işler.!

Tabiki kopyala yapistirla olmaz arastirmayla olur dostum,
ben bunlari inceleyip koydum oyle laf olsun diye koymadim bu yazilari
bende bazi okudugum ve arastirdigim konular uzerine sana cvp vermek istedim. Ben bunlar ne kadar dogru oldugunu savunmuyorum ama bu sekilde arastirmalar ve bu sekil kuranda gecen ayetler ve yorumlar var. Ilginc ve mantikli ve dogruluk payi olabilir derim.
Benim bu konuda duydugum ve dinii onde gelen hocalarin bi zat sohbetlerinde dunya disi varliklar oldugunu ve bu konu hakinda bazi ayet ve surelerde gectigine isaret ediliyor.

Hayatimiz kopya degilmi sen konusdugun dilli ve kulandigin alfa beyi yazdigin harfleri,kulandigin bilgisayari kendinmi buldun?? edindigin bilgileri kendinmi kesif ettin?? Hepimeze ogretildi yani kopyalandi kardes bu isleri biz hep kopya yaparak ogrendik.
 

ZZEHIRR

Üye
24 Eki 2007
171
1
Tanımlanamayan Uçan Nesne (İngilizce Açılımı “Unidentified Flying Object” olan U.F.O.) Tanımlanamayan tüm uçan cisimler tanımlanana kadar U.F.O. olarak adlandırılır. Ayrıca uçan dairelerin henüz var olup olmadığı konusunda ciddi tartışmalar vardır.

Büyük bir kesim, varlığı konusunda ısrar ederken, bir başka büyük kesim de böyle bir şey olmadığını; kandırmaca ve aldatmacadan ibaret olduğunu söylemektedir. -Dünya’ya 2. en yakın yıldız yaklaşık 4 ışıkyılı uzaklıktadır. Bu ise ışık hızıyla bile gitsek, ancak 4 yılda ulaşabileceğimizi gösterir.
 

cano79

Katılımcı Üye
22 Tem 2008
854
1
Ankara
öncelikle biraz mantıklı olalım
1- eğer böyle bir şey varsa bu bize dek ulaşamaz.sıradan insanlarla paylaşmazlar bunu.
2- evren sonsuz büyüklükte ve giderek büyüyor yani yüz binlerce galaksiden söz ediliyor.biz daha burnumuzun ucundaki marsa insan gönderemedik(burnumuzun ucu derken biraz abarttım :D).diğer gezegenlerde hayat olmadığını nasıl iddia edebiliriz ki.

bence uzayda bizim(dünya) dışımızda yaşam formları da var
 

arfa80

Katılımcı Üye
16 Ocak 2010
265
0
KAF DAĞININ ARDI
bencede kos koca evren de sadece biz olamayız, konulara ön yargılı bakmak olmaz. Ayrıca bazı arkadaşlarımız biz basit insanlara neden açıklasınlar diye düşünüyor,oysaki U.S.A DAKİ YASAK BÖLGE 50 YILDAN beri çalışma yapıyor biz bu olayları duyalı kaç yıl olduki,var veya yok ama araştırma yapmak şart( U.S.A nın radara yakalanmayan uçak projesinin ilham kaynağı veya teknolojisini düşen ufodan aldığı öne sürülüyor )ön yargıyla olmaz öle şey demekle bu işler olmaz veya olağan değildir.
 

ZZEHIRR

Üye
24 Eki 2007
171
1
bencede kos koca evren de sadece biz olamayız, konulara ön yargılı bakmak olmaz. Ayrıca bazı arkadaşlarımız biz basit insanlara neden açıklasınlar diye düşünüyor,oysaki U.S.A DAKİ YASAK BÖLGE 50 YILDAN beri çalışma yapıyor biz bu olayları duyalı kaç yıl olduki,var veya yok ama araştırma yapmak şart( U.S.A nın radara yakalanmayan uçak projesinin ilham kaynağı veya teknolojisini düşen ufodan aldığı öne sürülüyor )ön yargıyla olmaz öle şey demekle bu işler olmaz veya olağan değildir.

Katiliyorum sana dostum
 

tolgatoto

Katılımcı Üye
26 Tem 2009
1,000
0
GamersFirst
Arkadaşlar bu bilgiler doğru olsa bile

Bunu sıradan insanlar ile paylaşılacağına inanıyormusunuz.?

Mantıklı olalım biraz.!
ABD' de 51.Bölge diye bir yer var Amerikan Askeri Bölgesi orada çok yüksek araştırmalar yapıyorlarmış ve ufolar o bölgede bir kaç kez düşmüş diyorlar oraya giriş yasak üstünden uçak geçmesi yasak sadece çok gizli ve özel adamlar girebiliyor amerikan başkanı başkan yardımcısı ve diğer önemli ülkelerin önemli insanları bilim adamları vs. oradaki labratuvarlar da kazalarda düşen ufoların içindeki uzaylılarla deney yaptıkları söyleniyor
 

ZZEHIRR

Üye
24 Eki 2007
171
1
51.BÖLGE

51. Bölge, Las Vegasin 153 km. kuzeyinde, Groom Dry Lake yakininda olup Nevada Test Sahasi ve Nellis Hava Kuvvetleri Sahasi ile çevrelenmistir. En yakin yerlesim birimi, hemen kuzey sinirinda bulunan Rachel kasabasidir. 51. Bölgenin içinde bulundugu arazi 76 km. karedir ve bu ebat Connecticut Eyaletinden biraz küçük olup, Lübnandan ise biraz daha büyüktür.


Bu bölgede çekilen fotograflar 51. Bölgenin yalnizca birkaç hangar ve çesitli küçük yapilardan olustugunu gösterse de, bir çok insan, orada, yerin altinda çok önemli ve genis bir kompleksin bulundugunu bilmektedir.
51. Bölge yillarca ordunun U-2, SR-71 ve F117A Hayalet Uçak gibi çok gizli hava araçlarinin test sahasi olarak kullanilmistir. Son yillarda, 51. Bölgenin hemen güneyinde, Papoose Dry Lake yakininda yer alan ve S4 Bölgesi olarak bilinen yerde, ele geçirilen uzayli araçlarinin tekrar islemden geçirilerek test uçuslarina çikarildiklarina dair çok ciddi kanitlar vardir
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.