İstediğiniz İsimden Ücretsiz SMS Gönderme 2021

HOLİSAVRA

Üye
29 Tem 2007
88
4
Siz değerli ekip arkadaşlarım için istediğiniz gönderici adıyla Sms göndermeyi anlatacağım. Bildiğiniz gibi
Phishing yani Yemleme saldırılarında en çok kullanılan yöntemlerden birisi de kurbana sahte Mail, Sms ve uyarı tarzında mesajlar göndermektir. Bu yöntemle kurban linke tıklayarak önceden yapmış olduğunuz site yada programın login ekranına yönlendirilir veyahut karşı tarafın indirip cihazına yüklemesini istediğimiz yazılımı açmasını sağlaya biliriz.


Hp5RVo.png


Nasıl yapıldığını anlatmadan önce bilmeniz gereken bir kaç önemli noktaya değinmek istiyorum.
1-Yapmış olduğunuz işlemi kötü amaçlı kullanmamaya özen göstermeniz. Burada paylaşılan bilgiler insanların sistemlerini kötü amaçlı kullanmaya teşvik etmek değil aksine acil durumlarda kullanmak için bir hatırlatmadır.
2-Sistem tamamıyla ücretsiz değildir. Ücretsiz erişim sağlayan siteler yada programlar 1-2 kullanım hakkı sunarak devamında sizden ücret talep etmektedir.
3-Siteye kayıt yaptırırken sizin ayrıntılı bilgilerinizi istediğini sakın unutmayın. Bunun yanı sıra mutlaka bir iletişim telefonu yazmanız gerek. aksi taktirde siteye giriş için gerekli doğrulama koduna erişememe halinde işlem başarısız olacaktır.


NOT 1: Sitemiz bizden kayıt esnasında ayrıntılı bilgilerimizi istediğini söylemiştim. Gizli ve Anonim olmak için gereken önemi ve hassasiyeti göstermek amacıyla bu aşamada BURADAN sahte kişilik yarata bilirsiniz. size isim adres vb. her şeyi vererek internette sitelere kayıt olurken gizli ve anonim olabilirsiniz.

NOT 2: Ayrıca bizden kayıt esnasında doğrulama kodu teyidi ile bir GSM hattı istediğinden aynı şekilde gizli ve anonim olma hususlarına riayet etmek için BURADAN dilediğiniz ülkeye ait sahte numara alarak doğrulama kodu isteyen sitelere gire bilirsiniz.


4-Sistem bazı zamanalar yoğunluk kaynaklı olduğunu düşündüğüm sebepten ötürü istediğimiz gönderici adıyla mesaj göndermeye biliyor. Şöyle ki gönderici adını örnek olarak isminizi yazdığını varsayarsak ÖRNEK: ATAKAN gönderici ismiyle mesaj gönderdiniz bu işlem her zaman isim şeklinde değil de farklı ülkelere ait numaralar ile göndere biliyor. Bu biraz o anki sistemin durumuna ve birazcık şansınıza kalmış.

5-Önemli noktalara değindikten sonra hangi siteyi kullandığımıza geçebiliriz.

Siteye Girmek için: Buraya Tıklayınız

1-Siteye girdikten sonra "Bugün Kayıt Olun" butonundan yeni bir üyelik açalım.

Hp5otj.png


2-Üyeliğinizi açtığınızı ve Mesaj göndereceğimiz sayfaya geldiğinizi varsayarak sol üst köşede bulunan "Yeni Mesaj" butonuna tıklıyoruz.

Hp5ki8.png


3-Kimden kısmına siz şimdilik "Repliaple" yazan kutucuğu işaretliyoruz. ardından gönderici numarasını başına +90 ülke kodu şeklinde numarasını yazıyoruz. Örnek: +905455454545 şeklinde

4-Göndermek istediğimiz mesaj içeriğini yazdıktan sonra Yönlendirme kısmını Ekonomik yapıyoruz.

5-Bu ayarlar dışında bir değişiklik yapmadan mesajımızı gönderiyoruz.

ÖNEMLİ: Geldik şimdi İSİM şeklinde mesaj gönderme kısmına. bunun için Sol alt kısımda yer alan Ayarlar >Mesaj Ayarları kısmına tıklayıp gelen pencereden "Gönderen Kimlikleri" Sekmesine tıklıyoruz.
-- Sizin henüz bir gönderen kimliğiniz olmadığı için yeni bir gönderen kimliği için teklifte bulunacağız.

Hpx7mM.png


-- Görmüş olduğunuz gibi ben gönderen kısmına örnek olarak ATAKAN yazdım ve istek gönderdim.
-- Gönderi talebi 24-48 saat arası sürebilir. onaylandıktan sonra sistemde artık gönderdiğiniz SMS ler karşı tarafa ATAKAN isminde görünecektir.

HpxA6h.png


-- Daha önce yaptığım başvurular ve ATAKAN ismi onaylandığına göre test edelim.

Hp5PCn.png



Görmüş olduğunuz gibi 3 adet gönderen başlığımızda sorunsuz bir şekilde çalışıyor ve gelen mesajlar Spam özelliğinde kesinlikle değil.
bu işlemleri sorunsuz şekilde halletmek için ücretli bir paket almanızı tavsiye ediyorum.

EDİT: Arkadaşlar gönderici adı olarak bilindik sosyal medya hesaplarının adını alamıyoruz. Bunun sebebi sistemin izin vermemesi.

Bana vaktinizi ayırıp yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:

FAKULTE

Katılımcı Üye
27 Mar 2016
498
57
İstanbul
Çok güzel konu ellerinize sağlık yanlız ücretsiz sanal numara alamıyoruz sanırım bilginize başka bir yolu varsa söyleyiniz lütfen
 

HOLİSAVRA

Üye
29 Tem 2007
88
4
Çok güzel konu ellerinize sağlık yanlız ücretsiz sanal numara alamıyoruz sanırım bilginize başka bir yolu varsa söyleyiniz lütfen

Değerli Ekip Arkadaşım, sizin için kısa bir araştırma yaparak kullanabileceğiniz bir kaç alternatif site ve uygulama buldum. umarım şimdilik işinizi görür. Yakın zamanda bu konuyu daha ayrıntılı ele altığım bir konu ile sizlere aktaracağım.

1. Secure Messenger SafeUm (Sanal Telefon Numarası) MOBİL UYGULAMA LİNKİ
Android ya da İOS’un uygulama marketinden indirip, uygulamaya üye olduğunuzda size bir sanal numara veriyor. Bu numaraya gelen aramaları ve mesajları görebiliyorsunuz. Ancak, siz arama yapmak ya da mesaj atmak isterseniz uygulamanın ücretli kredilisini almalısınız.
2. Virtual SIM MOBİL UYGULAMA LİNKİ
Virtual SIM uygulaması, 38 ülkeye ait sanal numara verebiliyor. Ayrıca, uygulama üzerinden 1 gün için +1 (ABD) kodlu ücretsiz sanal telefon numarası alabilirsiniz. Bu uygulama özellikle yurtdışındayken kendi sim kartınız kullanım dışıyken, sanal telefon numarası alarak, çeşitli uygulamaları doğrulayabilmenizi sağlıyor. En büyük avantajı ise Virtual SIM kullanıcıları arasında arama ve mesajlaşmayı da tamamen ücretsiz yapabiliyorsunuz. Uygulamayı kullanmayanlara yapacağınız arama ve mesaj gönderimi ise ücretli.
3. SMS Recieve FreeWEB SİTE LİNKİ
SMS Recieve Free, sanal telefon numarası servislerinden biri ancak uygulama değil, tarayıcı tabanlı. SMS Recieve Free, özellikle, WhatsApp gibi uygulamaları doğrulayacak herhangi bir numara arayanlar için çok kullanışlı. Servis üzerinde numaralar her ay yenileniyor ve tamamen ücretsiz.
4. TextNowWEB SİTE LİNKİ
TextNow uygulaması, ABD ve Kanada içinde kullanabileceğiniz +1(ABD) kodlu bir sanal numara veriyor. Wi-Fi bağlantısı ile ABD ve Kanada numaralarına ücretsiz arama yapabiliyor, mesajlaşabiliyorsunuz. ABD ve Kanada dışındaki numaralarla telefon görüşmesi yapmak ve mesajlaşmak istiyorsanız düşük ücretler ödüyorsunuz.
 

Bulend

Üye
23 Eki 2020
82
5
KALİ LİNUX
Bu sistemin gönderici ismi kısmında filtre varmı ? Bildiğim kadarıyla Instagram, Facebook gibi isimler yazamıyoruz. Eğer öyle ise konuya ekleyebilirsin. Emeğin için teşekkür ederim.
 

HOLİSAVRA

Üye
29 Tem 2007
88
4
Bu sistemin gönderici ismi kısmında filtre varmı ? Bildiğim kadarıyla Instagram, Facebook gibi isimler yazamıyoruz. Eğer öyle ise konuya ekleyebilirsin. Emeğin için teşekkür ederim.

Söylediğiniz gibi konuda düzeltme yaptım. hatırlattığınız için teşekkür ederim.
 

Red Hood

Yeni üye
18 May 2020
28
0
eline sağlık Instaagram şeklinde bir kullanıcı adı alabilir miyiz ya da gmaail şeklinde tam sosyal medya ismi değil sonuçta
 

OperServ

Katılımcı Üye
11 Şub 2008
334
44

Xposed

Yeni üye
16 Mar 2018
13
0
Sanırım gönderici id değişmiyor artık kaldiki sms göndermiyor yinede emeğine sağlık
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.