İSTEK LUTFEN. yardm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by_anl

Yeni üye
20 Kas 2009
2
0
s.a arkadaslar rapidden bişi indirdigm zaman 10 saat bekletiyor baska bişi indiremiorm bnn bi cozumu varmı
 

mage4569

Katılımcı Üye
8 Ağu 2008
322
0
Arkadaşım ' RAPİDSHARE.COM ' artık her türlü işlevlere karşı önlemlerini aldı hiç bir şekilde indirme olağanın yok.3milyon dolarlık bir yatırım. adamlar kullanıcıları preminyum ( premium ) a sevk ediyor.E kullanıcılarda modeme reset atmaktan başka bir şey kalmıyor.Artık belli bir zamanda İP değiştirme programları bile işe yaramıyor.Kusura bakma:(
 

alicilin

Üye
1 Eki 2009
117
0
artık süre engelini gectim normal dosyaları indirmeyi bile cogu zaman izin vermiyor ki premiuma gecelim die. cogumuzda link hatalı sanıyoruz. aslında o cıkan yazıyı türkceye cevirdigimizde ( su anda bu dosyayı sadece premium kullanıcılar indirebilir.. vs vs.. eger free olarak indirmek istiyorsanız baska bi zaman indirmeyi tekrar indirin) yazıyor. yani artık rapid uyandı.
 

ZZEHIRR

Üye
24 Eki 2007
171
1
arkadasim sende alternatif ara indireceyin sey baska yerden ala bilme alternatifi. ben kuzu kuzu bayiliyorum 26 euro 90 gun icin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.