Işyerini hacklediler

Yasuo

Üye
16 Nis 2014
244
0
Arkadaşlar babam şirkette müdür bu 3.hacklenişi yeter artık bi kamerayı bozuyolar sisteme girilmiyor bikerede tüm bilgisayarları hackledikler birde para istiyor bunları nasıl bulabiliriz arkadaşlar ?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Emrullah7

Uzman üye
13 Eki 2015
1,399
0
bütün sitem şifrelerini yenileyin , özellikle olmayan şifresiz default bırakılmışlar olabilir , bir savcılığa gidin durum vahyetini aşmadan ..
 

rohat0211

Üye
11 Haz 2010
145
0
Pclerde virüs taraması yapın eğer virüs çıkarsa silin sildikten sonra kullanılan ağ wifi var ise ethernete çevirin ethernete çeviremiyorsanız wifi için güvenlik artırma adına aramalarda bulun eğer bunların hepsi temiz çıkarsa şirket içindeki elemanlar olabilir.
 

hacker2934

Katılımcı Üye
28 Şub 2016
810
0
Hacklot
ilk önce modemi kapat tüm bilgisayarları internetle bağlantısını kes sonra
eset antivirüs yada karpersky anti virüs programlarını indir
bilgisayarları iyice tarat sonra forumda rat temizleme programı vardı onu bul ve kullan

şimdi büyük ihyimalle virüs temizlendi şimdi gelelim bilgisayarları sağlama almaya ilk önce tor browser programı var bu çok sağlam bir programdır internette kendinizi sağlama alırsınız sonra T-mac programını yükleyin bunun işi sürekli mac adresinizi değiştirir << sizi bulmaları zorlanır >> son olarak ya modemi 10-15 defa resetleyin yada modemi değiştirin benim sana önerilierim bunlardır ben hacklendiğim için bunları kullanmak zorunda kaldım vede işe yaradı

Not: Anti logger programını kullanın bu bilgisayarınızdaki keyloggeri şifreler << Örnek: merhaba yazdın o seni hackleyen kişiye %&%+^= diye şifrelenerek gidiyor yani keyloggeri şaşırtıyor
 
Son düzenleme:

MwTugi

Kadim Üye
19 May 2016
5,121
279
9
Nereye !
Ağ şifrelerinizi değiştirin.
Default bırakılan ve ağa bağlı olan yazıcı vs. gibi cihazların portlarını kontrol edip şifrelerini değiştirin.
Genel olarak sistem taraması yapın ve ağ üzerinde kaydedilmiş bağlantı portlarını denetleyin.
Güvenlik firması ile anlaşın.
Önünüze gelen her linke tıklamayın.

Ayriyetten bunları yaptıktan sonra iş yine devam ediyorsa içeriden sızma vardır. O zaman bilgisayarları değil çalışanları kontrol etmen gerekir :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.