iyi bir DDoS nasıl atabilirim?

Artemis0

Üye
20 Şub 2022
57
5
İnternet de bir sürü ddos atma hakkında video var bir çoğunu yapmayı denedim ama bazıları olmadı bazıları da ddos engelleyiciler sayesinde engellendi gerçekten iyi işlevli bir ddos nasıl atabilirim bilen birisi var mı ??
 

Suppressor

Request Uzmanı
16 Kas 2022
1,207
718
always, everywhere
İnternet de bir sürü ddos atma hakkında video var bir çoğunu yapmayı denedim ama bazıları olmadı bazıları da ddos engelleyiciler sayesinde engellendi gerçekten iyi işlevli bir ddos nasıl atabilirim bilen birisi var mı ??
Merhaba,

İyi bir saldırı yapmak istiyorsanız elinizde güzel bir botnet ve güzel vds olması gerekir.
Vds kullanmadan bir saldırı yaptıysanız bu etkili olmuştur.

For all simons u kullanarak bu cds ile saldırı yapabilirsiniz orda derece siteler düşer

 

Grimner

Adanmış Üye
28 Mar 2020
6,321
4,775
İnternet de bir sürü ddos atma hakkında video var bir çoğunu yapmayı denedim ama bazıları olmadı bazıları da ddos engelleyiciler sayesinde engellendi gerçekten iyi işlevli bir ddos nasıl atabilirim bilen birisi var mı ??
Sistemin iyiyse düzgünce ddos/dos atabilirsin. Onun dışında sıkıntı.
Yukarıda yazıldığı gibi vds kullanabilirsin.
 

ReluX

Yeni üye
30 Haz 2023
4
0
Dostum ddos/dos eskidi veyahutta bunla ilgili önlemler alınmaya başladı eğerki bir internet sitesine ddos/dos atıcaksan onun yerine flood yapabilirsin. Daha etkili olucağını düşünüyorum.
 

SL4UGHT3R

Katılımcı Üye
14 Ocak 2018
422
25
Türkiye
Sistemler artık çok gelişti, bugün ücretsiz açılan sitelerde bile çok yüksek dos/ddos koruması var, dos/ddos 2009-2010 yılında kaldı diyebiliriz ama şu anda site çökertebilirsin fakat çok nadir zayıf siteler olmalı arkadaşın dediği gibi botnet iş görür
 

alexandre20

Katılımcı Üye
13 Tem 2022
908
716
Öncelikle sitede cloudflare varsa, cf arkasındaki origin IP'yi bir şekilde (shodan, censys vs.) bulman lazım. Sonra direkt ip: port şeklinde siteye erişince site içerisindeki endpoint'lerden birini hedef alman lazım. Mesela kayıt ol endpointi olabilir. veya login endpointi olabilir. Eğer bir forum sitesi ise, site içerisinde arama yapma endpoint'i olabilir. Bunlar server tarafında en fazla kaynak tüketimine sebep olan endpointlerdir. Ör: 185.155.571.104:80/api/ara.php?query=jkfkhfehjfwehkfkwjfehk URL'sini hedef aldıktan sonra, küçük bir script yazıp oraya saniyede yüzlerce (veya makine sayısına bağlı olarak, yüz binlerce) GET yollayabilirsin. Ratelimiting uygulanıyorsa, giden isteklerdeki X-Forwarded-For, CF-Connecting-IP gibi IP adresi tutan header'ları rastgele ip'ler ile spooflayabilirsin bu sayede ratelimit yemezsin ^_^.

Eğer cloudflare arkasındaki IP'yi bulamıyorsan, CF üzerinden flood yapman gerekir. Aynı şekilde API'yi hedef alırsan captcha yeme ihtimalin çok düşük olur. Ancak cloudflare varken yollanan isteklerde dikkat edilmesi gereken birkaç mesele var, TLS handshake'i sırasında kullanılan cipher algoritmalarını, google chrome'ın kullandıkları ile bire bir aynı şekilde sıralaman gerekir. Yoksa cloudflare bu isteğin kod tarafından oluşturulduğunu anlayıp threat score'u arttırır, captcha yersin.

Ayrıca proxy, vpn gibi threat score'u zaten max olan IP'lerden flood atamazsın, captcha yer. Eğer cloudflare ayarlarında user-agent whitelisting vs. var ise, giden isteklerdeki user agent'ları spooflayarak captcha yeme ihtimalini ortadan kaldırırsın, ama bu çok spesifik sistemlerde olur.

Eğer bunlardan hiç birini yapamıyorsan, cloudflare üzerinden sitenin ana sayfasını (index.html) hedef alıp her giden istekte rastgele query parametreleri kullanabilirsin (bu sayede cache'i bypass edip bant genişliği kullanımını arttırırsın) Ama 5-10 saniye sonra cloudflare UAM moduna geçer ve tüm istekler captcha yer, en fazla 5 saniyelik bir outage'a sebep olursun ve bu kimsenin umrunda değil :/
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.