İyi bir test kitabına ihtiyacım var.

Milliyetci87

Kıdemli Üye
1 Ocak 2016
4,332
0
necropolis
İyi akşamlar arkadaşlar.Bu sıralar derslerime çok ağırlık vermem gerektiği için iyi bir test kitabı bulmam lazım.Okulun verdiği test kitapları ders konularını kavrayabilmek için yeterli test sorusuna sahip değil ve öğretilenden daha zor seviyede sorular var.

Bana matematiği türkçeyi vs. kavramamı sağlayacak,kolaydan zora gidecek,test sayısı bol olan bir kitap veya kitaplar önerebilir misiniz :D
 

1071malazgirt

Uzman üye
26 Haz 2015
1,781
8
Trafo
Lisede olduğunu varsayarsak yazıyorum.Palme matematik iyidir. Bir de seviyen ilerleyince karekök tavsiye ederim. Türkçe içinse paragraf dünyası gibi kitaplar çözebilirsin.
 

lawliet0000000

Katılımcı Üye
19 Ağu 2017
493
2
Belirsiz.
Şu sıralar 'Yayın Denizi' diye bir yayın ünlendi bizim okulda. Onu önerebilirim. Soruları pek zor değil. Yapılabilecek düzeyde. Sadece Matematik için 'ÜçDörtBeş' yayını var o da iyi. Onun haricinde Palme, Esen yayınları soruları biraz daha zor olan yayınevleri.
 

AquieLL

Kıdemli Üye
1 Tem 2014
4,034
16
aquu.php
Yayın olarak ;

başlangıç seviyeleri için ;
40 seans serisi , birey a serisi

orta seviye için ;
birey b serisi , bilgi sarmal yayınları

zor için ;

palme doğru bir tercih olabilir yada birey c serisi.
 

buno02

Katılımcı Üye
1 Tem 2010
483
1
Eğer sınıfını, bölümünü, düzeyini hatta deneme netlerini söylersen sana nokta atışı kitaplar önerebililirm. Palme bayağı zordur bu arada. Hele de matematiği bıktırır adamı :D
 

Milliyetci87

Kıdemli Üye
1 Ocak 2016
4,332
0
necropolis
Eğer sınıfını, bölümünü, düzeyini hatta deneme netlerini söylersen sana nokta atışı kitaplar önerebililirm. Palme bayağı zordur bu arada. Hele de matematiği bıktırır adamı :D

11.sınıfım sayısal öğrencisiyim deneme netlerim pek iç açıcı değil test çözme konusunda temelim tam değil :drunk

Ama bir araştırma çalışma ruhuna sahibim.Onu aktif edebilirsem tabi :D
 

aqero

Kıdemli Üye
14 Eki 2014
3,284
0
Turan
LYS Matematik için ÜçDörtBeş Yayınları derim :)

Palme Serisi
Karekök 0 ' dan başlayıp Karekök test kitapları
Eski kitaplarımı daha hatırlayamadım :)
Ayrıca Matematik için hangi kaynağı bulursan çöz matematikte. Antremanlarla Matematik ve Karekök 0 iyi bir başlangıç olabilir.

 

Bangx

Katılımcı Üye
29 Tem 2017
312
0
Matematiği kavramak için en iyi yöntem konuya fasikül çözerek başlamak sanırım.
Esen İleri Seviye Matematik Seti alabilirsin. Fasiküller ince görünmesine rağmen çok fazla soru içeriyor ve konuyu kavramayı sağlıyor.
Onun dışında Zafer ve Karekök de tavsiye ederim.
Palme ileri seviye için iyi fakat bir yerden sonra insanı sıkmaya başlıyor.
Türkçe için Delta Kültür'ün YGS özeti var. Yazı yazmayı sevmeyen birisi olduğum için çok işime yarıyor. Gerekli olan her şey içinde var. Test kitabı olarak da Karekök iyi diye biliyorum.

Ben de sayısalcıyım. Sormak istediğin bir kitap olursa öm atabilirsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.