IYS (ileti yönetim sistemi) ?

lurag

Üye
14 Ocak 2021
57
0
Az önce telefonuma IYS isimli bir SMS geldi.
Mesaj içeriği şu:


İleti Yönetim Sistemi açıldı. Ticari elektronik ileti onaylarınızı artık e-Devlet kapısı veya iys.org.tr üzerinde kontrol edebilir, dilediğiniz zaman onay veya ret verebilirsiniz. Vs.

Size de geldi mi? İlk defa böyle bir şey görüyorum. Ne yapmam gerekiyor. Bilenler varsa cevaplayabilir mi?
 
Son düzenleme:

merlins

Üye
24 Mar 2019
172
0
merhaba,
normalde öyle bir şey gelmedi ama e-devlet üzerinden numaranıza mesaj ve arama onaylarını yönetebiliyorsunuz artık. Ona numarayı kaydederken mesaj geliyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.