Kabala nedir ? Ve kabala dökümanları tek bakışla birini öldürmek istermiydiniz ?

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,053
390
Ankara
Bir yahudi büyüsü vardı burnumuzu sokmadığımız. Tabii, yıllar boyunca önüne gelenin ezdiği, yendiği, defalarca soykırım tehlikesi geçiren ırkın böyle bir büyü yeteneği vardır mutlaka... Ondan naziler 2. dünya savaşı boyunca korkudan tir tir titriyor, her yahudi baktığında kafasına tokat yemiş köpek yavrusu gibi inliyorlardı...
 

TurkishAttacker

Katılımcı Üye
13 Tem 2015
723
0
Bak büyü vardır, gerçektir. Linklerdeki bilgiler doğru mu bilmem ama büyü haramdır bunu bil. Büyüyle uğraşma.
 

mehmet4428

Katılımcı Üye
6 May 2013
602
0
Büyü peki nasıl bir şeydir, yani insanın bilmediği özel bir şeymi var yoksa insan büyü yaparken başka şeylerden destek mi alıyor.
 

mehmet4428

Katılımcı Üye
6 May 2013
602
0
Bu zamanda boşuna uğraşmıyorlar, para güçlerini git gide kaybediyorlar ve doğuyu karıştırarak güçlerini korumaya çalışıyorlar çünkü eski olanların olmasını istemiyorlar eskiden kendilerine yapılanları çok iyi biliyorlar ondan emin adımlarla gitmeye çalışıyorlar.
İsrail boşuna o kadar kazı yapmadı, filistinle o kadar boşuna uğraşmıyor, boşuna kennedy vurulmadı hepsinin bir nedeni vardı.

Süleyman tapınağını hala araştırıyorlar istediklerine ulaşamadılar.
 
20 Tem 2015
67
0
Kabala dediğin şey öyle 2 döküman okumakla yapılacak iş değil arkadaş.Dünyanın en sağlam okultislerinln uğraştığı işi ''bakın aa burda döküman var hemen bakayım belki birini öldürürüm'' demeniz kadar bu öğretiyi aşağalayacak bişey yok ya.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.