Kafanızı Boşaltabileceğiniz Ve Rahatlayabileceğiniz 3 Site!

Criminal^

Uzman üye
22 Eki 2014
1,154
2
Tokyo
1. 2 Dakikalık Boşluk

Link: Do Nothing for 2 Minutes

Bu siteye adımınızı attığınızda aşağıdaki gibi bir ekran geliyor. Ve siz klavye ve ya mouse'a dokunmadığınızda 2 dakika sonra sesler kesiliyor. Fakat mouse'u hareket ettirir ya da klavyeden herhangi bir tuşa basarsanız süre yeniden başlar. Bu çoğu insanın yapacağı bir şey bundan eminim :) Site içeriği olarak sürekli dalga ve rüzgar sesi geliyor.


2. Yağmur Havası

Link: http://www.rainymood.com/

Bu site aslında birinci madde ile benzer. Bu sitede ise aşağıdaki ekran geliyor ve sürekli olarak ünlü grupların hazırladığı yağmur sesleri geliyor ve doğal olarak rahatlıyorsunuz.


3. Düşünce Odası

Link: http://thequietplaceproject.com/thethoughtsroom/

Bu site bazı arkadaşlara göre aralarında en iyisi bazılarına göre ise en kötü olarak adlandırılacak. Sonuçta insanlar aynı yaratılmamıştır. Bana göreyse normal bir insanı sakinleştirebilecek bir site. Dil seçeneği seçerek başlıyor ve yönergeler ile devam ediyorsunuz.
Yönergeleri geçtiğinizde ise sizinle biraz sohbet ederek asıl olayı anlatıyor. Burada olayımız sözcükleri ve içimizden atmak istediklerimizi karşımıza çıkan kutucuğa yazarak uzaya göndermemiz. Ben 5 dakikalık deneyimden sonra kafamı boşaltmış hissediyorum. Eminim ki bazı arkadaşlar uzaya küfürleri savuracaklar. Herkesin kendi tercihi :) Kendinize İyi Bakın Başka Bir Konuda Görüşmek Üzere!


 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.