Kali Linux 2 İşletim Sistemi?

avatar1661

Katılımcı Üye
30 Eyl 2017
564
19
Unknown
Arkadaşlar meraba, bir şey sorcaktım. Kali Linux windows'un yanına kuranlar baya hata alıyomuş pişman olanlar varmış ben hızlı ve etik kullanmak istiyorum kaliyi oyüzden ana makineye kurmak istiyorum yani windows'un yanına bir işletim sistemi daha linux oda. Hata alırmıyım ? pişmanlık yaşarmıyım çünkü sanal makinede kasmalar oluyor pek hoşuma giden durum değil.

Sistem Özellikleri:

8GB RAM
İntel Core i5 650
3.20GHZ
64Bit
AMD Radeon HD 6570
BIOS: Default System BIOS

yanıtlarınızı bekliyorum..
 

avatar1661

Katılımcı Üye
30 Eyl 2017
564
19
Unknown
Mevcut sisteminle bir sorun yaşamazsın. Fakat benim önerim kali yerine dua olarak parrotOS kurmanız. Daha stabil çalışıyor.

Peki bir fark varmıdır Kali Linux'dan

Bir ara kurmuştum "apt-get update" yaptım yeniden başlatim dedim birdaha açılmadı hatalar verdi.. Anlamıyorum niye böyle acaba bilen varsa yazabilir konu haylen açık.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

R31S

Yeni üye
30 Ocak 2015
45
0
Kaliyi dual bootla windowsun yanına kurdum laptopum var diye sanal pc ile kurarsan eğer laptopun varsa wifi taramıyor sanal bilgisayar için wifi adaptoru alman lazım o yuzden sanal bilgisayar benim için eksiydi, şu anda dual boot kullanıyorum bir pişmanlığım yok ama arkadaşların dediği gibi flaşla da kullanabilirsin karar senin :)
 

VatanSeverTurks

Katılımcı Üye
9 Ara 2017
612
18
Yokluk.
Aslında kullandığımız linux parrot gibi işletim sistemlerinin geneli ubuntuya bağlıdır Ubuntu açık bir sistemdir yani herkes editleyebilir farklı şeyler koyulabilir ve başka kullanıcılar tarafından geliştirilebilir parrot, KaliLinux yerine direkt olarak Ubuntu kurmanızı tavsiye ederim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.