Kali Linux Kitap Bilgi

BayBereli

Üye
22 Ağu 2017
61
0
<br />
Kali Linux Kitabı
Arkadaşlar öncelikle benim gibi olupta böyle videolarla kali linuxten hiçbirşey anlamayanlar için bir konu bende hep vieolar izliyordum geliştirmeye çalıştım kendimi ama olmadı ne yapsam anlamıyodum sonra biraz araştırdım ve kali linux hakkında bir kitap olduğunu farkettim ve bana cidden faydası oldu bunuda sizinle paylaşmak istedim benim gibi anlamayıpta bu kitap sayesinde daha iyi anlayabilirsiniz.
Öncelikle Atıcağım link kesinliklereklam amaçlı değildir sadece güvenilir bir ste diye attım.
Kali Linux | D&R - Kültür, Sanat ve Eğlence Dünyası
Eğer bir yanlışım olduysa konu açmada lütfen bildirirseniz sevinirim.
 

Prolayt

Katılımcı Üye
20 Eyl 2015
390
0
ne kadar yararı oldu şimdi linux orta seviye bilen birisi içinmi yoksa ilk düzeymi
 

BayBereli

Üye
22 Ağu 2017
61
0
<br />
ne kadar yararı oldu şimdi linux orta seviye bilen birisi içinmi yoksa ilk düzeymi

Hocam ben orta düzeyle ilk düzey arasında gidip geliyordum şuan orta duzeyi tam kavradım diyebilirim tabi 3 ay da oldu bu olayda :d ama tavsiye ederim kesinlikle eksiklerinizi tamamlar benim baya bir eksiğim varmış kitap sayesinde öğrendim .
 

RoboMasteR

Üye
21 Ağu 2017
87
0
Amsterdam
Kitap bende var kitap hoş güzel kalı lınux hakkında her şey düşünülerek yazılmış. Kodlab tv de izle dinle öğren kodunu girerek oradan da destek alabiliyorsun mükemmel ötesi
 

0x762

Emektar
4 Nis 2016
38,360
45
İçeriğini merak ettiğim için alıp bir kaç sayfa baktıktan sonra dolaba atmistim. Genel olarak yüzeysel anlatılmış biraz araştıran birisiyseniz çok daha güzel anlatımları internetten bulabilirsiniz . Kali linuxa odaklanmak yerine genel olarak linux öğrenmek daha iyi olur toollar hakkında tonla doküman mevcut zaten linuxu bilmeden şuraya tıkla sunu yap demekle olmaz .
 

ByBaggins

Kıdemli Üye
2 May 2016
2,347
1
Eski sürüme göre o kitap ve TURKSTFN ın da dediği gibi internette araştırarak çok daha güzel anlatımlar bulabilirsin. Faydalı olur diye aldım ama birkaç sayfa baktıktan sonra yeğenime resim çizsin diye verdim. :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.