Kali Linux live kurduğum 32 gb sandisk flash bellek format atamiyorum

brokenblade

Yeni üye
20 Haz 2020
8
1
Flashta kali linux live kurmuştum rufus ile fakat format atmak istiyorum, her türlü programi denedim cmd ile denedim regedit ile denedim bir türlü çözemedim hiçbirşey yazılmıyor silinmiyor flash üstünde açma kapama tarzı birşeyde yok başka nasıl çözebilirim.
 

Maveraün Nehr

Blue Team Lideri
25 Haz 2021
1,087
2,154
41.303921, -81.901693
Live sürümü ile format atılmaz direkt olarak flash belleğe kurmussunuz kaliyi Windows başlarken boot ayarı yaparsanız oradan flashinizi birinci seçeneğe getirin daha sonra PC yi yeniden başlatın kali otomatik kurulu olarak gelecektir
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.