Kali Linux Port Gerekli mi?

ByBlackHat

Yeni üye
4 Ocak 2020
5
0
Herkese merhaba.Benim bir sorum olcaktı.Kali Linuxta TheFatRat,ezsploit veya ****sploit gibi ratlar vs. var.ben Fatrat veya ezsploit için modem arayüzünden port açmama gerek var mı? Yani Darkcommet rat gibi arayüzden port açmaya gerek var mı? Zaten LHost ve Lport giriyorsun trojan oluştururken.Ayrıca Etik Hackerlığa giriş 2 de yazan şeyleri uyguluyorum ve porttan bahsetmiyor.
 

Lywery

Üye
1 Ocak 2020
71
0
Evet dış ip den yani modem içinde olmayan cihazlara erişim sağlayacaksanız port açmanız gerekmekte ancak dinlemeye alırken kendi ipv4 adresinizi giriceksiniz yani bilgisayarınızın modemden almış olduğu ipnizi eğer port açamıyorsanız ngrok'u size öneririm bende onu kullanıyorum fakat o sürekli erişim sağlamıyor ücretsiz olursa para vermeniz gerekiyor sürekli erişim istiyorsanız diğer tool lar da var fakat onların hiçbirini ben bilmiyorum forumda bunlarla alakalı konular var diye biliyorum onlara bir göz atabilirsiniz.
 

ZVkill3r

Katılımcı Üye
16 Tem 2019
487
50
Aslında portsuz bir işlem yapilmaz. port kapı demek zaten . Adres oldukan sonra kapı yoksa bir anlami kalmaz. Hem rat dedigin uzak pc hedefli olmalı diye düşünüyorum. Yani yerel ağdaki bir bilgisayarı hacklemek için fiziksel yollar da var. Tabi yine senin seçimin. Yerel ağ için modem üzerinden port acmana gerek yok. rat oluştururken 65535 den kucuk herhangi bir portu kullanabilirsin. Dış ağ olayı ise şöyle : eğer nat havuzunda değilsen; modem arayüzüne giriyorsun, yine bir port seçip yönlendirme ayarlarını yapıyorsun. Burada işin içine public ip giriyor. Ama sanırım public ip olmadan da yapılabiliyor. Veya ngrok kullanabilirsin. Sana tek kullanımlık port veriyor bedava versiyonu. Yani o biraz sıkıntı. Bir daha kurbanla bağlantı sağlayamama vs problemleri var. Ücretli olanını alırsanız her seferinde istediğiniz portu veriyor. Forumda port açma ve dış ağ için rat hazirlama konuları da var. İyi forumlar...
 

ByBlackHat

Yeni üye
4 Ocak 2020
5
0
Hepinize teşekkür ederim.Sizin sayenizde ngrok adlı uygulamayı öğrendim.Gerçekten teşekkür ederim.Son bir sorum olacaktı internette biraz araştırdım acaba forumda ngrok kullanımı vesaire anlatıldı mı ? linki bırakırsanız sevinirim.
 

ZuL-RaA

Kadim Üye
9 Ara 2017
5,550
837
Semerkant
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.