Kali Linux Toolları // Termux Kurulum // RootAdam

RootAdam

Katılımcı Üye
31 Ara 2018
710
7
-
bwfV4J.png


Ben RootAdam Termux Toolarını Kurmayı Ve Toolları Anlatmaya Çalışacağım Bu Konumda Tool-X Toolundan Bahsedeceğiz .


~ TOOL-X ~


Tool-X bir Kali linux Tool yükleyicisidir, bununla Rootlu veya Rootsuz Android cihazlara en iyi Tool araçlarını yükleyebilirsiniz. Termux ve GNURoot Debian Terminali için özel olarak yapılmıştır. Hem Android hem de Ubuntu için kullanılabilir. Tek bir tıklamayla herhangi bir aracı yükleyebilirsiniz. Termux ve GNURoot Debian Terminalinde yaklaşık 150 Toolu kurabilirsiniz.


KURULUM :

1.
Kod:
 apt update



2.
Kod:
pkg install git



3.
Kod:
 git clone https://github.com/Rajkumrdusad/Tool-X.git



4.
Kod:
  cd Tool-X



5.
Kod:
  chmod +x install.aex



6.
Kod:
 sh install.aex


YADA :

7.
Kod:
  ./install.aex


TEŞEKKÜRLER ...

İYİ FORUMLAR...


 

cewl

Kıdemli Üye
3 Haz 2017
2,870
9
29
Merdekan
Eline saliq dosdum guzel konular acyorsun vala bak cok adam cikacak karsina konuyu kurcalayan amma sen hep boyle devam et insallah basarilarin olacaqna inanyorm
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.