GNU/Linux Kali Linux Wifi Ağları

aLLveR

Yeni üye
5 Mar 2021
3
0
Kali de airmon-ng start wlan0 yapıp monitör moda geçiyorum ondan sonra airodump-ng wlan0mon yapıp wifi ağları geliyor ama 2 dk sonra hepsi tek tek gidiyor bu sorunun çözümü ne ]
 

0x2077

Yeni üye
8 Ara 2020
26
0
Gitmekten kastın ne? Ağ mı yetersiz? Alıcın mı? Mesa driverlarını güncelle veya uyumlu driver kur. Donanımsal veya yazılımsal sorunlar ise bunlar olabilir. Bunların yanında daha farklı bir neden olarak wifi kartın desteklemiyor vb şeyler olabilir birçok neden var. Direk şak diyerek şu yüzden diyemeyiz.
 

aLLveR

Yeni üye
5 Mar 2021
3
0
Alfa Network , awus036nh modeli ve normalde sıkıntısız çalışıyor wifi ağları geliyor 3 dk sonra tek tek kayboluyor
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.