Kali Linux & Windows Aynı Anda Kullanım Kurulumu / harribarri14

kotku

Üye
24 Ocak 2010
100
0
Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var. Kali Linux'u harddiskimi bölümlemeden direk kurdum. Bu kali Linux'u silip Windows 10 kurmak istiyorum ama Windows usb kurulumunda aygıtı, CD yi görmedi gibi hata alıyorum. Çözüm önerisi olan varsa sevinirim

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Raptor8

Üye
4 Eki 2015
60
0
İstanbul
Dostum emeğine sağlık ama bir sorum olacak benim GRUB loader ' ım da sadece Kali Gözüküyor , ben seninki gibi Windows 10 seçeneğinin de olmasını istiyorum bunu nasıl yaparım ? Teşekkürler :)
İyi Forumlar
 

harribarri14

Katılımcı Üye
23 Haz 2015
577
0
-EVREN-
Dostum emeğine sağlık ama bir sorum olacak benim GRUB loader ' ım da sadece Kali Gözüküyor , ben seninki gibi Windows 10 seçeneğinin de olmasını istiyorum bunu nasıl yaparım ? Teşekkürler :)
İyi Forumlar

İlk önce pcde Windows kurulu olmalı sonradan linux kurmalısın linux kurulumun sonunda grub yükleyici yükle de ve harddiskini seçine grub yüklenir açılışta grub otomatik tüm işletim sistemlerini okuyor
 

Eldrithc

Üye
7 Tem 2014
131
0
arkadaşlar ssd de 32 gb alan var kali kursam sıkıntı olur mu? ssd den ayrı 1tb hardisk var bir de win10 kurulu ssd de,linux u hdd kursam sorun çıkar mı?
 

Eyciey

Katılımcı Üye
8 Eyl 2016
378
0
emeğine sağlık şu anda kaliden yazıyorum :) ama bende bi farklılık oldu.ayırdığım diske harf verdiğimde gözükmedi.harfsiz şekilde boş birim olarak bıraktığımda sistem direk onu seçti.ilgilenirsen daha ayrıntılı yazarım.emeğine sağlık
 

Eg0master

Yeni üye
22 Ağu 2017
21
0
Elinize sağlık :) benim bi sorum olucakti. Bilgisayarimda Windows 10 kurulu. Linuxu yuklemeye calisirsam kayıtlı tüm dosyalarim uygularim gider mi.? Ve kurduktan sonra ikisi arasindaki geçiş bilgisayari zorlar mi.? Yani hemen geçiş olur mu.? Ve gecisler sırasında belgeler silinir mi.?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.