GNU/Linux Kali Linux'ta internet gözükmüyor

FaTaLS

Üye
18 Eki 2020
166
4
Kali Linux da internet gözükmüyor, aslında google giriyor ama ipconfig yazdığımda wlan0 vs çıkmıyor (win8 kullanıyorum ayrıca vmware üzerine kurulu )

https://hizliresim.com/xiEiqS

böyle bir şey çıkıyor, sorun nedir acaba?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

X-Code

Uzman üye
19 Mar 2019
1,855
336
Localhost
Merhaba;

Sanal Makine Olarak Kullanıyorsanız Ana Bilgisayarınıza Kabolu Bağlantı Sagliyorsunuz Demektir. Yani Ağ Yapılandırmasına Göre Sanal Makinede Kullandığınız İnternet Ana Makinenize Kabolu Bağlantı Yapılarak Sağlanıyor. Kablosuz Bağlantılar Wlan0 Olarak Kablolu Bağlantılar İse Eth0 Olarak Gözükür. İfconfig Yazdığınızda Terminal Size Eth0 Diye Bir Bağlantı Gösteriyor. O Sizin İnternet Bağlantınız. Kısacası Kablolu Olarak Bağlı Olduğu İcin Wlan0 Olarak Değil Eth0 Olarak Gözüküyor.

Iyi Forumlar...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.