Kalp kazanmak istedi, ceza aldı!

Reiɴα

Genel Sorumlu
21 Eki 2019
1,705
3,008


'Slm seni ve kalbini nasıl kazanabilirim' mesajı nedeniyle hakkında kamu davası açılan sanığa 'kişilerin huzur ve sükununu bozma' suçundan hapis cezası verildi!

Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) 105/1 ve 105/2-d maddesine uyan 'cinsel taciz' suçunu oluşturduğu gözetilmeden 'kişilerin huzur ve sükununu bozma' suçundan hüküm kurulması nedeniyle yerel mahkemenin verdiği karar bozuldu.

Karar İçeriği :)



Yargıtay 18'inci Ceza Dairesi, yerel mahkemenin verdiği söz konusu kararı bozarak yargılanmanın bozma öncesi aşamadan başlayarak sürdürülüp sonuçlandırılmak üzere dosyanın esas/hüküm mahkemesine gönderilmesine karar verdi.



Kalbini kazanayım derken hayatınızdan olmayın!
 

3vn2odzn

Uzman üye
17 Ocak 2019
1,182
230
Loxcey Sixs
Ben o mesajın öyle tanımadığı bir kişiden bir anda geleceğini sanmıyorum. Bence o mesajı gönderen kişi geçmiştede bir şeyler yapmıştır...
 

DarkHawk06

Uzman üye
12 Şub 2016
1,046
8
Pandora
Forumda böyle bir mesajı öm ile bir kıza atsak nasıl üdy buna izin vermiyor veya siz kendi bacınıza annenize nasıl uygun görmüyorsanız her şey dine dayalı görgü kuralları gelenek töre ile olur.Kimse kimseyi rahatsız etmeyecek sonunda :cool
 

Aykkens

Yeni üye
30 May 2020
14
0
Berlin
Kibar bir şekilde
"Rahatsız oluyorum mesaj atmayın lütfen" diyip engelleyememiş mi ?
Komik ya gerçekten komik
 

SP

Deneyimli Moderatör
29 Eki 2018
2,745
626
+pardon
+şuraya nasıl gideb-
-mahkemeye verildiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.