Kamera Uzaklaştırma Programı

CyrusMan

Katılımcı Üye
19 Tem 2021
290
112
Düşsüzler Apartmanı
kamerayı uzaklaştırmak ne demek kamera hareket mi ediyor anlamadım
Sanırım bahsettiği şey kamera zoomlama programı. 1x, 2x, 3x,........,10x bu şekilde kamerayı dürbün gibi büyütüp uzaktaki nesnenin görüntüsünü daha yakından gösteriyor. Pubg oynadiysaniz eğer ordaki dürbünler gibi düşün seviye arttıkça daha da uzağı gösteriyor.

eskiden zoomscan vardı şimdi denedim çalışmıyor artık
başka bildiğiniz program var mı
Telefonların çoğunda kamerayı yakınlaştırma özelliği mevcut. İki elinin baş parmaklarını ekrana yerleştır ve sağdaki parmagı sağ, soldaki parmağı sola doğru parmaklarını ekrandan kaldırmadan hareket ettir kamera yakınlaşacaktır. Eğer bu özellik mevcut değilse mega zoom camera isimli uygulamaya göz atabilirsin. İyi forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.