kapan susam kapan v1.1

DrBockel

Uzman üye
19 Ağu 2007
1,142
18
im AcaBa x))
2229.jpg


Ne işe yarar?

İşte her PC'ye lazım bir program: ZaMMaN! Programın kaç dakika/saniyeden geri sayacağını ayarlayın ve geri sayımı başlatın; zaman dolunca isterseniz bilgisayarı kapatsın, isterseniz yeniden başlatsın, isterseniz de belirlediğiniz bir programı parametreleriye açsın. Yani artık 'evden gidiyorum ama bilgisayarı üç saat daha açık tutmam lazım, ne yapacağım' derdi kalmadı. Programın Windows XP ve Windows 98 uyumlu olduğunu belirtmemiz lazım. Keza piyasadaki bazı kapatma programları XP'de çalışmıyor!

 

ρℓαуєяσнαт

Kıdemli Üye
9 Nis 2007
2,299
18
Yeri belki burası değil fakat silkroad için kullanışlı bir program taxiye girdiğinde saati bitince pc yi kapaması iyi bir şey... elektrik yakmaya ne gerek var?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.