Karşı tarafa attığım bir şeyi savcılık tespit edebilir mi?

kst132

Basın&Medya Ekibi Asistanı
12 Haz 2023
952
11
596
Birine bir şey atmıştım yabancı numaradan bunu savcı anlayabilir mi?
Merhaba,
Kamutayın da dediği gibi biraz daha detaylandırırmısın?
Eğer incelemeye alındıysa her şey çıkar. Ancak eğer alınmadıysa savcının görebileceğini düşünmüyorum. Ayrıca suç teşkil edecek her hangi bir şey paylaşmadıysan savcı zaten senin peşine düşmez.
 

Gynotal

Yeni üye
27 Mar 2022
36
1
14
T.C
Savcılık seni takibe almadıysa kimsenin dinleyeceğini düşünmüyorum ama eğer takibe alındıysan herşeyi görürler (arka sokaklarda olduğu gibi). konuyu detaylandırır mısın daha net cevaplar verelim
 

V3YS0Z

Kulüpler Genel Sorumlusu
3 Şub 2015
2,469
52
649
Türkiye Cumhuriyeti
Merhaba bugrabekkk

Sanal ortamda işlenen suçların önlenmesine yönelik çalışmalarda, başta İnternet Servis Sağlayıcıları olmak üzere özel firmalardan ilgili yasalar kapsamında eğer şikayet varsa şikayete ilişkin dökümler talep edilebilir ve bu doğrultuda suçu işleyen ve suçtan zarar kişi ile ilgili çalışmalar yapılır.

Unutmayın ki
"Ortam sanal da olsa işlenen suç gerçektir."

İyi Forumlar...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.