Karşıdaki Pcyi Çökertme hiç anlamasın karşıdaki

RaxiD

Kıdemli Üye
10 Haz 2010
3,954
7
127.0.0.1
Arkadaşlar ben bunu yaptım hazır halde ismini deiştir veya deiştirme karşındakine yolla actıgı an Bom pc taklaaaaa ama skaın hiç acmayın sizin pc gider formatlık oLuR ;)

LİNK : https://tik.lat/y2Cz0
 

asi_komando_

Yeni üye
13 Haz 2010
1
0
selam
suan çok müzdaribin o kadar canim
sikkinki
bana
yardim
etmelisiniz bir flat radyoda ban yedim
o
kadar
manasız ve aptalca idiki bunlar kendilerini
tanrı sanıyorlar
ellerinde
bir
tus var
ban
yap ban yapma yapıyorlar benim
bu radyoyu her
ne
pahasına olursa olsun çökertmem lazım
bana teknik
bir konuda yardimci olacak dahi lazım bana yardım edebilirmisiniz....
 

giris15

Üye
25 Haz 2010
80
0
lÜtfen!!! :arkadaŞimin facebooku un dakİ vİdeolara tİklandiĞinda pc ÇÖkÜyormuŞ bİ arkadaŞim hadİ gİt o tarafa dİyİp sİnİrlendİ o da kendİ pc sİnden o arkİnİn facesİne gİrİp vİdeolarindan bİrİne tikladi ve pc bİr dahada aÇilmadi sİzce bu vİdeolara amatÖrce yÜklenmİŞ trojan vs vİrÜsmÜ var Şayet varsa bunlari kaspersky gİbİ ÜnlÜ bİr vİrÜs programi neden yakalayamadi cevabinizi beklİyorum. İlgİnİz İÇİn tŞkrler.
 

bycorpse

Yeni üye
7 Tem 2010
9
0
saçmalık videoya yukluyemezde altındakı ismine tıklarsa belki olursa bır link yapmıstır adını tıklamıssa o linke coker ama video :S SACMA gelıor gercı sanalda ne ararsan war xD
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.