Kaspersky 2010 Trial Resetter v2.3.0.0

caRySma

Üye
20 Ocak 2008
78
0
Bursa
Ben resetter programının linkini verdim daima bu linkten indirip kullanabilirsin. Yani illa bilgisayarının harddiskinde durması gerekmiyor.
 

demir umit

Yeni üye
15 Eyl 2009
5
0
Karpersky serial resetter

Dostlar,

Tarafımdan 19 Eylül 2009 itibariyle netten indirilip sorunsuz çalışan ve iş gören tek serial resetter proğramı budur..
Forumlarda çeşitli içerikler veriliyor ancak devaminda çalışıp çalışmadığı konusunda kimse yorum ve cevap yazmıyor. Emeğine sağlık demek yeterli değil..
İşi biten olumlu ya da olumsuz mutlaka yazmalı ve çalışmayan saçma ya da bozulmuş içeriklerle uğraşmak zorunda kalmamalıyız.
Bu sebeple bu geniş yorumu yazdim...
Herkese başarılar..
 
Son düzenleme:

caRySma

Üye
20 Ocak 2008
78
0
Bursa
Dostlar,

Tarafımdan 19 Eylül 2009 itibariyle netten indirilip sorunsuz çalışan ve iş gören tek serial resetter proğramı budur..
Forumlarda çeşitli içerikler veriliyor ancak devaminda çalışıp çalışmadığı konusunda kimse yorum ve cevap yazmıyor. Emeğine sağlık demek yeterli değil..
İşi biten olumlu ya da olumsuz mutlaka yazmalı ve çalışmayan saçma ya da bozulmuş içeriklerle uğraşmak zorunda kalmamalıyız.
Bu sebeple bu geniş yorumu yazdim...
Herkese başarılar..

Öncelikle yorumun için teşekkürler arkadaşım. Yanlızca paylaşmak değil paylaşımlarının arkasında olmak önemlidir.
Programın çalıştığına eminim çünkü benimde kullandığım bir program. Genelde paylaşımlarımı kendim denedikten sonra foruma ekliyorum. Programla ilgili sıkıntısı olanlar yazsın yardımcı olmaya çalışırım.
 

dravni7

Yeni üye
26 Eyl 2009
4
0
programı ındırdım self defence'yide disable yaptım,,,kaspersky ekranındada okudum dıkkat falan yazdı,,,programı calıstrdım ama sureklı trial reseter da start resete bastığımda self-defence is enable diyo,,,valla naptıysam olmadı bı yardım edersenız sevınırım...buarada daha oncede kullandım buna benzer program ozaman sorun olmamıstı yanlıslıkla sıldım onu bunu yukledım ama bu sorunu aldımşimdiden saolun...
 

hussoo

Yeni üye
24 Eyl 2009
2
0
ne rardan çıkarmada bi sorun yaşadım nede bişiy bunu yapamayan köprüden atlasın sadece virüs programını kapatıp indirin gerisi çok basit ve eski resetterler gibi değil dahada güzel ve anlaşılır olmuş arkadaşa teşekkür etmek şart o kadar çalışmayan resetterden sonra doğruyu bulunca teşekkür teşekkür teşekkür.
 

caRySma

Üye
20 Ocak 2008
78
0
Bursa
Öncelikle Kaspersky'ın hangi sürümünü kullanıyorsunuz bu önemli. Kaspersky İnternet Security 2010 üzerinde kendim denedim ve sorunsuz çalıştı. Diğer sürünleri için birsey diyemem sorun sizlede alakalı olabilir. Birşeyi eksik yapıyor olabilirsiniz.

1) Öncelikle "Self Defense" Yani Kaspersky'ın kendini koruma özelliğini kapatın.
2) Kaspersky'ı tamamen kapatın.
3) Trial Reset programını açıp "Start Reset" buttonuna tıklayıp bekleyin.
4) Kaspersky Kendiliğinden açılacak ve yeni bir "trial" Deneme sürümü lisansı alacaksınız.

Bunları yaptıysanız ve hala sorun varsa bu sizden kaynaklanıyor demektir. Biryerlerde hatanız vardır yada kaspersky'ın sürümüyle alakalıdır.
 

dravni7

Yeni üye
26 Eyl 2009
4
0
bendede 2010 var ama olmadı self defencı kaldırıorum ama kaldırmadın dior program....neyse napalım...elıne saglık iyi paylaşım:)
 

filozof80

Yeni üye
8 Ağu 2009
4
0
linkte trojan var

resetter.jpg


Kaspersky Kis Kav 2010 Sınırsız Kullanma

Arkadaşlar biliyorsunuzki Kaspersky 2010 sürümlü antivirüs yazılımı kısa bir süredir hizmete sunulmuş bulunmakta. Eski sürümleri için Trial Reset yani 30 günlük deneme sürümünü sıfırlayan programlar vardı fakat son güncellemelerden sonra bunlar çalışmıyordu. Bu programla hiçbir sorun yaşamadan Kaspersky 2010 sürümlü antivirüsünüzü sonsuza kadar kullanabilirsiniz.

Program nedir ?

Bu program Kaspersky Antivirüs 2010 ve Kaspersky İnternet Security 2010 güvenlik yazılımlarının 30 günlük deneme süresini sıfırlar. Böylelikle bir 30 günlük kullanma hakkınız daha doğar. Oda bittiğinde tekrar sıfırlarsınız ve bir 30 gün daha kaspersky antivürüs emrinizde. Yani Kaspersky'ı sınırsız kullan ırsınız.

Şimdi gelelim çalışma mantığına.


Program Kaspersky'ın kurulum sırasında oluşturmuş olduğu lisans bilgilerini tutan regedit kayıt girdilerini siler ve sanki bilgisayarda daha önce hiç kullanılmamış gibi görünmesini sağlar. Böylelikle 30 günlük yeni lisansımızı alabiliriz.

Neyse lafı çok fazla uzattım gelelim kullanımına.

1) Monitörünüzün sağ alt köşesinde saati gösteren yerde kaspersky'ın ufak iconu olacak ona sağ tıklayıp settings türkçesi ayarlar oraya tıklayın

2) Açılan sayfada tekrar ayarlar yazan yeri bulun ve tıklayın.

3) Self Defence yani Dahili koruma yazan yerdeki tiki kaldırın.

4) Karpersky'ı kapatın.

5) İndirdiğiniz trial resetter programını açın ve Start Reset buttonuna tıklayın.

6) Kaspersky kendi kendine açılacak ve etkinleştirmenizi istiyecek. Trial versionu seçin ve işlem tamam.


Not: Dosyayı indirirken Kaspersky'ı pasif duruma getirin (Korumayı durklatın). Aksi taktirde siliniyor.
Tamamen kendi anlatımımdır. işlemler bunlardan ibaret
. Kolay gelsin...

Buradan İndirin:
https://tik.lat/zHSAH

Kaspersky internet security 2010 bilgisayarınızda yüklü değilse buradan indirebilirsiniz
İNDİR
 

xardanadam

Yeni üye
17 Eki 2007
1
0
hocam selamlar ama ben bu trial reset için herşeyi gerektiği gibi yaptığımda start restart dediğimde self defense açık lütfen kapayın şeklinde bi uyarı alıyorum. bu özellik kapalı olduğu halde,bununla ilgili ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.