Kate\'s Video Cutter 7.0.0.0

Margu

Kıdemli Üye
26 Eki 2010
2,944
0
Kate---s-Video-Cutter-vyrg-48162.jpg


Kate's Video Cutter, ücretsiz bir video kesme yazılımıdır. Yazılımla elinizdeki video dosyalarından parçalar kesebilirsiniz. Bilindiği üzere bazı video dosyaları oldukça büyük boyutlu olabilir. Bu video dosyalarını parçalara ayırmak gerektiğinde de üçüncü parti yazılımlara ihtiyaç duyarız. İşte bu yazılımda bu işlemi ücretsiz ve pratik biçimde yerine getirebilen araçlardan bir tanesi.

Kate's Video Cutter yazılımının en temel özelliklerinden birisi oldukça kolay bir yapıya sahip olması. Yazılımla öncelikle üzerinde işlem yapmak istediğiniz videoyu seçiyorsunuz. Daha sonra bu video üzerinde kesilmesini istediğiniz noktaları işaretleyip "Cut" (Kes) düğmesine tıklıyorsunuz. Tabii ki bu düğmeye tıklamadan önce mutlaka oluşacak video parçasının biçimini de seçmelisiniz.

Yazılım oldukça fazla sayıda video biçimine de destek veriyor. En sık kullanılan video biçimlerinden olan AVI, WMV, MPEG, MOV (Quick Time), VCD, SVCD, DVD biçimlerini destekleyen yazılımla bu biçimler arasında işlem yapabiliyorsunuz. Kullanımı son derece kolay olan yazılım ayrıca ön izleme imkanı da sunuyor. Bu imkandan yararlanarak videonuzda işlem yapılmasını istediğiniz noktaları kolayca belirleyebilirsiniz.

Download : Kate\'s Video Cutter indir - hizli ve güvenli - inndir.com
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.