Keylogger

Freaksec

Üye
1 Kas 2015
240
0
Beyler şimdi bu keyloggerı karşı tarafa atınca tıkladığı anda bütün şifreleleri bize mi geliyor nasıl oluyor yani bi anlatın ?
 

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,053
390
Ankara
Vallahi piyasadaki hiç bir keylogger'ı incelemedim. Takıntım var, başkasına ait yasadışı programı kendi bilgisayarımda çalıştırmam.

Ama kendi yaptığımda, öncelikle bütün cookie'leri siliyor. Böylece bütün sitelere tekrar login etmek zorunda kalıyorsun. Ardından program her bastığın tuş için, o tuşun hangi pencereden basıldığını gösteriyor. Mesela log'da;

[chrome.exe]
[email protected][TAB]123456Bugün kız arkadaşım beni terketti, çok üzgünüm...........

.. yazıyor. Yani eleman kullanıcı adını girdi, tab'a bastı, şifresini girdi, tıkladı, kendine status yazdı. Bu fikri bu sitedeki bir arkadaşın kendine ait keylogger'ından gördüm zaten. kolayca anlıyorsun şifrenin ne olduğunu...
 

k3~

Özel Üye
5 Eki 2015
2,980
21
Keylogger kurbanın yazdığı yazıları alan ve herhangi bir şekilde (email, ftp) sana ileten yazılımdır. Daha da gelişmisine Rat denir.
 

MarcosEvilla

Katılımcı Üye
18 Eyl 2015
367
0
Kayseri^^
Beyler şimdi bu keyloggerı karşı tarafa atınca tıkladığı anda bütün şifreleleri bize mi geliyor nasıl oluyor yani bi anlatın ?

O Tıkladıgında senin yaptıgın ayarlara göre sana log gelir
Mesela O Tıkladı Tıkladıktan Sonra Klavyeden Bastıgı her harfi görebilirsin ekran görüntüsüde dahil
Adam Virüsü Silene Kadar Sıkıntı Yok
Virüsü Silerse Log Gelmez Mailine
iyi Forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.