Kickboxa veya box a başlıcam ama sorularım var

LikeForYou

Uzman üye
25 Eki 2015
1,765
2
114
.
Arkadaşlar hayatımda hiç kavga etmedim.Geçen ilk defa etmiş bulunmaktayım.Çocugu uyardım dinlemedi bende nasıl olduysa bir koymusum elmacık kemigine çocuk pert.Birde kavgada titreme(korku) oluyor.Bunu atlatmak için spora gitcem.
1) burunum filan kırılırmı ? (Cidden bu sorundan korkuyorum internette araştırdım ameliyatı çok kötü aslında asıl kötü olan tampon takıyorlarmıs onu cıkarırken ölmek istiyormuşuz.O kadar acıtıyormuş)
2) bu sporlar kendimi korumama yeterlimidir ?
3) aylık fiyatları ne kadar ?
En çok sıkıntı ettiğim burun kırılması.Çok fena fobi oluştu.
 

oguzhankrs

Yeni üye
1 Tem 2015
32
0
sa kardeşim ben kickbox yapıyorum burnum kırık ama kickboxtan kırılmadı yani başlamanda engel yoktur eğer hoca sağlamsa öğrenciler arasında maç yaptırmaz kendi yapar seninle ve dikkat eder benim hocam öyle şahsen sonuçta avrupa 1.si işi bilene gidersen korkun olmasın el titremesi herkezde olur çünkü adrenalin yani kan basıncı tansiyon aniden yükselir ve bu normal olarak titreme yapar sen box eldivenini elinden çıkarınca görürsün maç sonu titriyor mu titremiyor mu
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.