Kişinin Telefon Numarası'ndan Konum Bulma

  • Konbuyu başlatan NetworkCyler
  • Başlangıç tarihi
N

NetworkCyler

Ziyaretçi
Merhaba değerli forum üyeleri sizlere sorum şudur ;
Kişinin telefon numarası ile konumunu bulabilir miyiz ? Bulabiliyorsak nasıl bulabiliriz. İyi Forumlar.
 

olilaraT

Katılımcı Üye
7 May 2022
268
234
Phoneinfoga yı Kullanabilirsin Her Ne Kadar Stabil Çalışmasa da veya Farklı Uygulamalar ile de Bulabilirsin Ayrıca Arşiv Datalardan da Bulabilirsin Bunları Araştırabilirsin
 

BÜRKÜT'

Basın&Medya Lider Yrd.
8 Kas 2021
2,980
3,927
Merhaba, telefon numarası ile doğrudan bir şekilde konum tespiti yapabileceğinizi pek sanmıyorum. Bunun yerine karşı tarafa bir iplogger atarak ipsini alabilir ve ip ile yaklaşık konum tespiti yapabilirsiniz.
 

'Seth

Uzman üye
22 Haz 2019
1,457
786
root
Merhaba,
Stabil olarak bulamazsın onu sadece polisler bulur.
PhoneInfogayı araştırabilirsin ama pek doğru sonuç vermiyor tarafımca denendi.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.