Çözüldü Kodlamaya ilk olarak ne ile başlanmalı ?

asdrepli1

Üye
4 Tem 2014
176
0
Samsun
Herkese merhabalar sevgili forum üyeleri, kodlamaya ve sonrasında hack işlemlerine geri dönmek istiyorum ama seneler geçti her şeyi unuttum sayılır ilk başladığımda direkt hack ile başlamıştım dorklar vb. şimdi programlama dilleri ile başlamak istiyorum. Bilen bir arkadaşım bana hangi programlama dili ile başlamam gerektiğini devamında hangi dilleri devam ettirmem gerektiğini sıralayabilirse çok memnun olurum ve bir programlama dili öğrenmek ne kadar zamanımı alır ? Cevaplarsanız çok memnun olurum. İyi forumlar, teşekkürler.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Ayberk25

Katılımcı Üye
21 Nis 2016
436
9
c:/
kodlamadan sıkılmadan öğrenmek istiyorsan pythonla başlaman büyük ölçüde rahatlatacaktır ama istersen html css ile web programlamadan da başlayabilirsin :)
 

bay404

Uzman üye
1 Mar 2020
1,671
42
Antalya
Hocam Python ile başlamaya karar verdim. Youtube de hoca araştırıyorum şimdi, öneriniz var ise alabilirim. :)

Merhaba @asdrepli1, [ame="https://www.youtube.com/watch?v=R75Oo--O5Q4&list=PLIHume2cwmHehcxQE1XZieL21syR3m3tR"]https://www.youtube.com/watch?v=R75Oo--O5Q4&list=PLIHume2cwmHehcxQE1XZieL21syR3m3tR[/ame] bu oynatma listesine göz atabilirsin zamanımda çok işime yaramıştı. :))
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.