Kredi Kartı Paylaşılan Siteyi Çökertme (DDOS( Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Turac000

Üye
24 Haz 2013
150
0
Merhaba,

Bir sürü masum insanın kredi kartlarının paylaşıldıgı bir siteyi çökertmek istiyorum.hoic ile saldırıyorum fakat 1 dakıka sonra ip ban atıyorlar.Saldırı için hangi programı önerirsiniz ?

NOT: İnternet hızı 700 mbit
 

Itri Hacker

Yeni üye
31 Ocak 2015
38
0
sİTEYİ SINIRSIZ KAPATAMAYIZ AMA LOİC LE BLOKE EDERİZ ADAMLARA GİRER BAYA SEN SİTEYİ VER BEN DE KATILMAK İSTİYORUM KARDEŞİM HOİC SORUNLU BİRAZ LOİC LE DENE
 

ugurcanbadboy

Katılımcı Üye
22 Haz 2013
285
0
İstanbul
altenen'den bahsediyorsan hoic'le çökertmeye çalışman bile hata zaten sitede cloudflare koruması var fazla yükte direk ip ban atıyor hoicle zaten ancak hostinger sitelerini çökertebilirsin
 

Turac000

Üye
24 Haz 2013
150
0
Hocam elimde dediaced server var.çok güçlü . Serverin interneti senin benim evdeki internetten 100 kat daha güçlü. Nasıl bir yol izlenebilir ?
 

Turac000

Üye
24 Haz 2013
150
0
Site adresini herkese vermek doğru olmaz.çünkü para hırsı sizi birden içine alır ve bir bakarsınız , kendinizide çalınan kartları kullanıyor olarak bulursunuz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.