kullanıcı adil limitini aştım

gandalf54

Üye
22 Tem 2013
112
0
ttnet netlimitsiz paketini kullanıyorum ve net hızım 8 mb iken sık sık bağlantı koptuğu için 4 mb ye indirdiler

ilk ay 4 mb ile doya doya indirmeler yaptım yaklaşık 50 gb sonra kullanıcı adil limit aştınız diye 3 mb ye düşürüldü (hız pek farketmiyor ha 4 mb ha 3 mb)
ben bu hızda ındırmeye razıyım fakat kullanıcı adil limitini aştığım halde cok fazla indirme yapmamın bı sakıncası var mı ?
ve de bu kullanıcı adıl limiti dene zımbırtı kaç gb ,araştırdıgım her yerde farklı ?

yardımlarınızı bekliyorum
 

Freelancer

Katılımcı Üye
17 Ocak 2012
673
0
Hesap Makinesi
Sorun yok, istediğiniz gibi kullanabilirsiniz kalan internetinizi. Sorun size sınırsız diye 50 GB paketi dayatanlarda, sonra 8 Mbit'lik hızınızı önce 4'e, sonra 3'e düşürenlerde. 50 GB'ı aştığınız için hızınız düşürüldükten sonra başka bir sıkıntınız olmaz, ay sonuna kadar hızınız elverdikçe yüzlerce GB veri alışverişi yapabilirsiniz.
 

gandalf54

Üye
22 Tem 2013
112
0
TEŞEKKÜR EDErim

zaten o kadar para ödüyoruz neymiş bazı bölgelerede internet kabloları bakırmış bakır kablolar 8 mb taşımıomus
adamlar fibernete geçti biz daha 10 mb yi aşamadık
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.