Laptop Fanı dönmüyor bu şekilde çalışması ekran kartına zarar verirmi?

King Kong

Kıdemli Üye
19 Mar 2017
2,392
10
Isınması Ekran Kartının Yanmasına Sebebiyet Verebilir... Tek Ekran Kartı Değil İşlemciye Falanda Zarar Verebilir... En İyisi Termal Macun Alın Ve Sürün... Isınsada Pek Etki Etmez Isısını Düşürür...
 

NEW STYLE

Kıdemli Üye
20 Nis 2014
2,394
3
nereye
USB den ubuntuyu trial boot kullandim 1 saat kadar isinma olmadi ama yine de fan donmuyor

Oyle fazla calistirmayiniz kesinlikle!!!
Ekran kartiniz bi yana ilk basta islemciyi yakacaksiniz boyle calistirmaya devam etseniz acip bakma sansiniz varsa acin belkide takilmistir diye oyle oluyor yada fan gitmis isine degistirirler bi kac tlye duzelir ama oyle calistirsaniz ana karti ya islemciyi yada ekran kartini yaksaniz kac yuz tlye mail olacak ALLAH bilir,umarim anlamissinizdir.:confused:
 
Son düzenleme:

egemen1

Üye
22 Ağu 2016
178
0
Antalya
Kardeşim laptopunun ısınması demek işlemcinin ve ekran kartının ki özellikle işlemcinin çok ciddi hasar alma riski demektir.
Benim pc asus ultrabook içinde fanı var bide soüutucu aldım 4 fanlı zar zor soğutuyor sen acilen soğutucu al.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.