Link TL Bot hakkında

qwer2000

Uzman üye
13 Ara 2015
1,057
5
Merhabalar Kısalttığım Linkleri Tıklatmak Zor Acaba Bunun İçin Çalışan Bir Bot Mevcutmu ?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

mert215

Yeni üye
28 Tem 2008
49
0
Geçen sene adam akıllı çalışan bir şey bulamamıştım. Sonunda kendim yazdım. Yine sen google amcaya bi sor ama sanmıyorum kim niye altın yumurtlayan tavuğunu versin.
 

ottomanttr

Üye
21 Haz 2015
114
0
macro recorder var yaptığın mouse ve klavye haraketlerini tekrarlıyor 1 kez kendin yapıyorsun sonra kaç kere yapmasını ayarlıyorsun devam ettiriyor ama link tl yi önermiyorum son ödememi yapmadılar daha
 

Berkcanbora

Katılımcı Üye
14 Ocak 2018
531
0
İstanbul
Kardeşim en basit taktik hemen soyliyim sana vpn yi aç sayfa yenileme programını indir 15 tane sekmede kendi linkini aç 15 saniyede bir otamatik reseptör sayfasi tabi 1 dakikada bir VPN ile ülke değiş.
 
K

Kayıtsız Üye

Ziyaretçi
Youtube ile biraz daha kolay oluyor

Benim youtube kanalım vardı orada bedava premıum alma gibi fake bi site oluşturmuştum onun videosunu çekmiştim linktl ile koydum 1 ayda 15k felan tıklanma aldım ay başında papara hesabıma 15tl para yatırdılar 5 tl side linktl de kaldı. Yani bu tarz videolar çekip yayınlarsan deli gibi izliyolar.Dostum ama illaki bot tıklama yapmak istiyosan adamlar farkedine parayı yatırmıyor.Benden söylemesi.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.